SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

OVAYENİCE MAHALLESİNDEKİ ZEHİRLENEN KÖPEKLER İLE İLGİ ÇATALCA BELEDİYESİ’NDEN AÇIKLAMA…

OVAYENİCE MAHALLESİNDEKİ ZEHİRLENEN KÖPEKLER İLE İLGİ ÇATALCA BELEDİYESİ’NDEN AÇIKLAMA…
Bu haber 23 Kasım 2019 - 11:55 'de eklendi.

Çatalca Ovayenice mahallesindeki zehirlenen köpekler ile ilgili Çatalca Belediyesi’nden bir açıklama yayınlandı.

Yapılan açıklama şu şekilde….

 

İLÇEMİZDE YAŞANAN ÜZÜCÜ OLAYLA İLGİLİ KAMUOYU AÇIKLAMASI

 İstanbul’un diğer ilçelerinden hatta komşu illerden getirilerek ilçemizin ıssız, kırsal alanlarına bırakılan köpeklerin yaşamda kalması için belediyemiz bünyesinde her türlü besleme, bakım ve tedavi uygulanırken, kimliği belirsiz kişilerce zehirlenen köpekler sözün bittiği nokta olmuştur.

İlçemiz Ovayenice Mahallesinde 21.11.2019 tarihinde yaşanan, sokak hayvanlarının zehirlenmesi hakkında; İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, Mahalle Muhtarımız, Belediye Sağlık İşleri Müdürlüğümüz, Zabıta Müdürlüğümüz ve İlçe Jandarma ekipleri işbirliğinde  incelemeler ivedilikle yapılmıştır.

 

Gerekli tedbirler alınarak tahkikatlar devam etmektedir. Konu ile ilgili olarak Belediyemiz gerekli çalışmaları hassasiyetle sürdürmektedir. Gelişmeler hakkında bilgi edinmek isteyen vatandaşlarımız bizlere Sağlık İşleri Müdürlüğümüz 787 18 26 nolu telefonundan ulaşabilir.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER