SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ÖTV indirimi gelecek mi?

ÖTV indirimi gelecek mi?
Bu haber 22 Haziran 2020 - 11:00 'de eklendi.

Otomotiv Yetkili Satıcıları Derneği (OYDER) son dönemde çok fazla gündemde olan ve toplumun kimi kesimlerinde bir beklenti oluşturan ÖTV indirimi konusunda açıklama yaptı. OYDER Başkanı Murat Şahsuvaroğlu, “Bu dedikoduları çıkaranların amaçlarını bilemiyorum ama altını çizmek istiyorum ki ‘ÖTV indirimi’ beklemiyoruz.” dedi.

Bankaların kredi faizlerini düşürerek yerli üretim ve 2. el otomobil alacaklara sunduğu yeni finansman çözümleri otomotiv pazarlarındaki hareketliliği en üst seviyeye çıkartmış durumda. Buna ek olarak bir de her yerde herkesten duyabileceğiniz ÖTV indirimi dedikodusu var. Konuyla alakalı Otomotiv Yetkili Satıcıları Derneği (OYDER) Başkanı Murat Şahsuvaroğlu açıklamalarda bulundu.

Otomotiv Yetkili Satıcıları Derneği (OYDER) Başkanı Murat Şahsuvaroğlu

Şahsuvaroğlu, “Son dönemde birçok mecradan bize ÖTV indirimi olacak ÖTV indirimi geliyor diye bir enformasyon ulaşıyor. Bu doğru bir enformasyon değil. Özellikle şu anda satışların hareketli olduğu dönemde biz Yetkili Satıcılar zaten ÖTV indiriminin gelmeyeceğini tüketicilerimize günlerdir söylüyoruz. Bu dedikoduları çıkaranların amaçlarını bilemiyorum ama altını çizmek istiyorum ki ‘ÖTV indirimi’ beklemiyoruz.” dedi.

HAZİRAN AYI SATIŞLARI GEÇEN YILI GEÇECEK

BULUNURLUK SIKINTISI 1-2 AY SÜRER

Otomotiv Yetkili Satıcıları Derneği (OYDER) Başkanı Murat Şahsuvaroğlu

SALGIN YÜZÜNDEN ÇEVRECİ OTOMOBİLLER ÖN PLANDA

OYDER Başkanı Şahsuvaroğlu, “Şu anda Türkiye’de satılan araçlar içerisinde, yerli üretilen araçlar da dahil olmak üzere çevreci otomobiller satılıyor. Bu ürünlere de yavaş yavaş talep oluşmaya başladı. Bizce bu ürünlere geçmişten daha fazla ilgi var. Ancak tam elektrikli araçlarda pandemi dolayısıyla bir miktar yavaşlama olduğunu ve beklenen satışların bir süre ötelendiğini düşünüyoruz. Son dönemlerde dünyada petrol fiyatlarında ciddi bir düşüş olması da bu beklentiyi ötelemede bir araç oldu.” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER