SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ÖRNEK İLÇE ÇATALCA

ÖRNEK İLÇE ÇATALCA
Bu haber 23 Şubat 2022 - 16:21 'de eklendi.

Başkan Mesut Üner’in Çatalca’da göreve gelmesinin ardından, görevinin sadece ilk üç yılında tarihi hizmetler kazandırılmasıyla birlikte, yapılan çalışmalar sadece ilçede değil tüm yakın çevre ilçeler başta olmak üzere tüm bölge halkının dikkatini çekmeye devam ediyor. Bu anlamda Başkan Mesut Üner’in bu seferki konuğu AK Parti Avcılar İlçe Başkanlığı oldu.

Başkan Mesut Üner ve AK Parti Çatalca İlçe Başkanı Yusuf Aslan’ın konuğu olan AK Parti Avcılar İlçe Başkanlığı heyetinde; İlçe Başkanı Abdullah Küçükoğlu, Yürütme ile Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri ve Avcılar İlçe Koordinatörü AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Serkan Güleç yer aldı. Samimi geçen istişare toplantı sonrası Başkan Mesut Üner görevinin ilk üç yılında Çatalca’ya kazandırdığı projelerle ilgili sunum gerçekleştirdi. Sunum sırasında yapılan hizmetlere şahit olan ziyaret heyeti, Başkan Mesut Üner’in gerçekleştirdiği sunumdan oldukça etkilendiği gözlendi. Başkan Mesut Üner’in sunumu sonrası ziyaretçi heyeti, yakın dönemde tamamlanan ‘’Cem Kara Yaşam Vadisi’’ sosyal tesislerine hareket etti. Başkan Mesut Üner, Cem Kara Yaşam Vadisi’nde ziyaretçi heyetini büyük gururla gezdirdi. Program sonunda günün anısına hatıra fotoğraflarının çektirilmesinin ardından, ziyaretçi heyet, Başkan Mesut Üner’in ziyaret sırasındaki samimi ilgi ve alakası için teşekkür ederek Çatalca’dan ayrılıp, Avcılar’a hareket etti.

AK Parti Avcılar İlçe Başkanlığı’nın Çatalca ziyareti sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Mesut Üner; ‘’AK Parti Çatalca İlçe Başkanımız Yusuf Aslan ile birlikte, AK Parti Avcılar İlçe Başkanımız Abdullah Küçükoğlu’nu, Yürütme ve Yönetim Kurulu Üyelerini, Meclis Üyelerini ve İlçe Koordinatörü AK Parti İstanbul Yönetim Kurulu Üyemiz Serkan Güleç’i Çatalca’mızda istişare toplantısı yapmak üzere misafir ettik. Toplantımız sırasında ilçemizdeki projelerimizin sunumunu yaptıktan sonra Cem Kara Yaşam Vadimizi ziyaret ettik. Çatalca’mız artık projeleriyle örnek ilçe. Avcılar AK Parti İlçe Teşkilatımızın kıymetli ziyaretleri için teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz.’’ dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER