SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ÖĞRETMEN FEDAİ ALTUN KAPALI SPOR TESİSİ HIZLA YÜKSELİYOR

ÖĞRETMEN FEDAİ ALTUN KAPALI SPOR TESİSİ HIZLA YÜKSELİYOR
Bu haber 09 Nisan 2022 - 14:46 'de eklendi.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, ilçede yapımı devam eden projeleri yerinde inceleyerek bilgi aldı. Gürpınar 75.yıl Cumhuriyet İlkokulu ile Yaşar Acar Fen Lisesi’nde belediye ekiplerince düzenlenen alanları da ziyaret eden Başkan Çalık, ara tatil öncesi öğrencilerle bir araya geldi. Saha gezisinin devamında Kavaklı Öğretmen Fedai Altun Kapalı Spor Tesisi’nde de incelemelerde bulunan Çalık, projenin hızla tamamlanacağını ifade etti.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, ilçe genelinde yapımı devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, birim müdürleri ve mahalle muhtarlarının da aralarında olduğu bir ekiple sahada olan Başkan Çalık, Ocak ayında temeli atılan Kavaklı Öğretmen Fedai Altun Kapalı Spor Tesisi’ni de ziyaret etti.  Projenin hızla yükseldiğini belirten Çalık, “Atanamadığı için çalıştığı inşaatta elektrik trafosu boyarken hayatını kaybeden Fedai öğretmenin adını yaşatacağımız bir spor tesisine başlamıştık. Bugün de çalışma arkadaşlarımla birlikte gelip son durumu inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldık. Projemizi en kısa sürede ilçemize kazandıracağız.” ifadelerini kullandı. Saha gezisinin devamında ise hızla sona yaklaşılan Beylikdüzü Vira Açık ve Kapalı Yüzme Havuzu Sosyal Tesis projesi incelendi.

Çalık, ara tatil öncesi öğrencilerle bir araya geldi

Tüm gün sahada vatandaşla iç içe olan Başkan Çalık, okullarda yapılan çalışmalar hakkında da bilgi almak için ziyaretler gerçekleştirdi. İlk olarak Gürpınar 75.yıl Cumhuriyet İlkokulu’nda belediye tarafından yapılan çok amaçlı salonu gezen Çalık, çocuklar tarafından büyük ilgiyle karşılandı. Ardından Yaşar Acar Fen Lisesi’nin girişinde yine belediye ekiplerince yapılacak düzenleme çalışması hakkında bilgi alan Çalık, burada da gençlerle bir araya gelerek sohbet etme imkanı yakaladı. Çalık, çocukların en iyi ortamlarda eğitimlerini sürdürebilmeleri için ellerinden gelen tüm imkanları seferber etmeye devam edeceklerini vurguladı.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER