SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ÖĞRENCİLERİN “BÜYÜK BAŞKAN” TEZAHÜRATLARI BAŞKAN MESUT ÜNER’İ DUYGULANDIRDI

ÖĞRENCİLERİN “BÜYÜK BAŞKAN” TEZAHÜRATLARI BAŞKAN MESUT ÜNER’İ DUYGULANDIRDI
Bu haber 28 Mayıs 2022 - 20:56 'de eklendi.

Liseli gençlerle buluşan ve öğrencilerin yoğun tezahüratı ile karşılanan Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner öğrencilik ve gelecek hayatlarını planlamaları konusunda nasihatlerde bulunduğu öğrencilerin sorularını içtenlikle yanıtladı.

 

Her fırsatta çocuklarla, gençlerle bir araya gelen Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, Arif Nihat Asya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileriyle buluştu.

Salona girişinde öğrencilerin yoğun “Büyük Başkan” tezahüratı ve alkışlarıyla karşılanan Başkan Mesut Üner gençlere teşekkür ederek, bu davranışlarının kendisini duygulandığını ve aynı zamanda da ilçemiz için doğru çalışmalar yaptığının bir kez daha ifadesi olduğunu belirtti.

İlçe Kaymakamı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü ile birlikte gençlere meslekleri hakkında bilgi vermek amacıyla bir araya gelinen toplantıda öğrencilerin soruları kimi zaman gülümsemelere neden olurken kimi zamanda alkışlarla karşılandı.

Gençlerimize kapılarımız daima açık

Başkan Mesut Üner, aynı okulda, aynı sıralarda oturduğu günlerden ve anılarından söz ettiği öğrencilere, ilçede eğitime ve spora dair yapılan yoğun çalışmaları anlattı.

Gençlere, öğrencilik ve gelecek hayatlarını planlamaları konusunda nasihatlerde bulunan Başkan Mesut Üner, öğrencilere kapılarının her zaman açık olduğunu, “ Sevgili Gençler, yarınlarımız sizlere emanet. Bugün bizlerin oturduğu bu mevkilerde yarın sizler olacaksınız. Sizlere çok güveniyor ve çok seviyorum. Desteklerimizle ve tecrübelerimizle sizlerin daima yol arkadaşı olmaya devam edeceğiz. Sizlere kapılarımız her zaman açık”  sözleriyle ifade etti.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER