SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ÖĞRENCİLER SORDU BAŞKAN MESUT ÜNER TÜM SAMİMİYETİYLE CEVAPLADI

ÖĞRENCİLER SORDU BAŞKAN MESUT ÜNER TÜM SAMİMİYETİYLE CEVAPLADI
Bu haber 27 Şubat 2020 - 12:18 'de eklendi.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, Çatalca Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencileri ile bir araya geldi. Başkan Mesut Üner öğrencilerin okul dergisi için yaptığı söyleşide sorduğu sorulara içtenlikle cevap verdi.

İlçede okulları ziyaret ederek öğretmenlerle ve öğrencilerle sık sık bir araya gelen Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, “Gençler Başkanla Buluşuyor” projesi kapsamında da her hafta Kültür Evi’nde gençlerle bir araya geliyor. Başkan Mesut Üner’in bu haftaki konukları Çatalca Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü Recep Çepni, okul öğretmen ve öğrencileri oldu.

Eğitime büyük önem veren ve okulların ihtiyaçlarının giderilmesi yönünde birçok çalışma ve proje yapan Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, öğrencilerle bol bol sohbet ederek okulun etkinlik ve projeleri ile ihtiyaçları hakkında da bilgi aldı.

Boş zamanlarınızda kitap okuyun

Öğrencileri geleceğe en iyi şekilde hazırlamak için birçok çalışma yapmaya devam edeceklerini belirten Belediye Başkanı Mesut Üner, öğrencilerin sorumluluğunun da derslerine çok çalışmaları olduğunu dile getirdi. Gençlerin fikir, öneri ve isteklerini dinleyerek nasihatlerde bulunan Başkan Mesut Üner boş zamanlarında belediye bünyesinde kendileri için açılan sanatsal ve sportif alandaki kurslara katılmaları ve bol bol kitap okumaları önerilerinde bulundu.

Okulun spor takımının da bulunduğu görüşme sonrası öğrenciler Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner ile okul dergilerinde yayımlanmak üzere Belediye Başkanlığı, belediyecilik çalışmaları, Çatalca vizyonu ve bireysel hayatıyla ilgili söyleşi de yaptı.

Ziyaret Okul Müdürü Recep Çepni ve öğrencilerin Başkan Mesut Üner’e destekleri ve söyleşiye verdiği samimi cevaplar için teşekkür etmeleriyle son buldu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER