SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

Öğrenciler Mezuniyet Sevincini Başkan Üner ile Paylaştı…

Öğrenciler Mezuniyet Sevincini Başkan Üner ile Paylaştı…
Bu haber 25 Mayıs 2019 - 12:29 'de eklendi.

Çatalca Arif Nihat Asya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin mezuniyet törenine katılan  Mesut Üner, öğrencilerin heyecanına ve sevincine ortak oldu.

Çatalca Arif Nihat Asya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde düzenlenen törene; Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Aslan, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Emre Yıldız, Çatalca İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Erşahin ve Meclis Üyeleri katıldı.

Üner’in de mezunu olduğu Çatalca Arif Nihat Asya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin mezuniyet töreni öğrencilerin ve ailelerinin de yoğun katılımıyla okulun konferans salonunda gerçekleşti. Başkan Mesut Üner yaptığı konuşmada; “Bu okuldan çıkarken çok güzel anılarla ayrıldım. Bizim zamanımızda Endüstri Meslek Lisesi, bütün futbol turnuvalarda hep birinci oluyordu. Gelenek devam ediyordur inşallah. Biz, şampiyon olduktan sonra buradan çok kez Çatalca’ya yürüyerek, şarkılar ve tezahüratlar eşliğinde gittik. Ben iyi bir topçuydum, burada iyi futbol oynamıştım. 3 yıl üst üste şampiyon olmuştuk. Arkadaşlar önünüzde güzel bir yaşam başlayacak. İnşallah bundan sonraki yaşamınızda önce saygı ve sevgi neticesinde okullarınızda başarılı olmanızı diliyorum. Bizlerin üzerine düşecek ne varsa, bir Belediye Başkanı olarak o koltukta oturduğumuz müddetçe ben sizlerin yanında olmaya her zaman söz veriyorum. Her zaman da yanınızda olacağım. Şimdiden buradan sonraki yaşantınızda hepinize başarılar diliyorum. Ailelerinize de çok çok teşekkür ediyorum. Hepinize hayırlı günler diliyorum.” dedi.

Dereceye Giren Öğrencilere Ödülleri Takdim Edildi

Çatalca Arif Nihat Asya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin başarılarıyla dereceye giren öğrencilerine ödülleri Başkan Mesut Üner, AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Aslan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Erşahin ve Okul Müdürü Veli Kozak tarafından verildi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER