SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

O SES ÇATALCA ÖN ELEMELERİ GERÇEKLEŞTİ

O SES ÇATALCA ÖN ELEMELERİ GERÇEKLEŞTİ
Bu haber 05 Ağustos 2019 - 9:13 'de eklendi.

Ön Eleme Heyecanı Yaşandı!

20. Erguvan Festivali kapsamında yapılacak olan ses yarışmasında ön eleme heyecanı yaşandı.

‘Çatalca’nın En Güzel Sesini Arıyoruz’ sloganı ile başlattılan yarışmada, ses yarışmasında yer alan yarışmacılar, jüri üyeleri  Cihan Yıldız, Başkan Yardımcısı Hüseyin Aydın, Kültür ve Sosyal İşler Sorumlusu Meclis Üyesi Tuba Uzun, Başkan Danışmanı Bahadır Sügür karşısında yerini aldı.

Keyifli dakikalar yaşanan elemelerde, 26 Ağustos- 2 Eylül tarihleri arasında yapılacak olan 20. Erguvan Festivalinde finale kalan yarışmacılar binlerce seyircinin önünde sahnede ki yerini alacak.

‘O Ses Çatalca’ ses yarışmasına katılan yarışmacılara, Başkan Yardımcısı Hüseyin Aydın, Kültür ve Sosyal İşler Sorumlusu  Meclis Üyesi Tuba Uzun, Başkan Danışman Bahadır Sügür, Özel Kalem Erdem Kutsal, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ramazan Ilgın, Başkan Mesut Üner’in yarışmaya katılım sağlayan yarışmacılara teşekkür  sertifikalarını takdim ettiler.

Elemeler sonucu finallere kalan yarışmacılar 19 Ağustos Pazartesi günü açıklanacak.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER