SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

Netflix aylık abonelik ücretlerine zam

Netflix aylık abonelik ücretlerine zam
Bu haber 20 Haziran 2019 - 13:01 'de eklendi.

Netflix aylık abonelik ücretlerine zam. Netflix, Türkiye dahil 20 Avrupa ülkesinde aylık üyelik ücretlerinde artışa gitti. Üç ayrı kategoride fiyatlandırma yapan servisin zamlı ücretleri bugünden itibaren geçerli oldu. Netflix geçen mart ayında da fiyatlarını artırmış ancak bunun üyelerin Netflix’e verdiği değeri daha iyi anlamak ve dönem dönem farklı fiyat politikalarını test etmek için yapılan bir deney olduğu anlaşılmıştı. İşte zamlı yeni Netflix fiyatları…

Türkiye’de en çok kullanılan online içerik platformlardan biri olan Netflix, bu sabah abonelik ücretlerine zam yaptı.

Bu kapsamda Türkiye dahil 20 Avrupa ülkesinde fiyatlar değişti.

Türkiye’de 15.99 TL olan temel aylık üyelik paketinin fiyatı 17.99 TL, 27.99 TL olan standart aylık üyelik paketinin fiyatı 29.99 TL ve 39.99 TL olan özel aylık üyelik paketinin fiyatı 41.99 TL oldu. Yeni fiyatlar 20 Haziran Perşembe günü (bugün) itibarıyla geçerli olacak.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER