SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

NESİM ÇEVİK’TEN GÜZELCE SPORA TAM DESTEK…

NESİM ÇEVİK’TEN GÜZELCE SPORA TAM DESTEK…
Bu haber 07 Kasım 2023 - 10:19 'de eklendi.

Büyükçekmece’nin iş ve siyaset dünyasının tanınmış hayırsever isimlerinden Nesim Çevik, Süper Amatör Ligin Büyükçekmece Temsilcilerinden Güzelce sporu kahvaltıda ağırladı. Pazar günü Çevik’in sahibi olduğu bölgemizin seçkin mekanlarından Mimarsinan E-5 üzerindeki Sıtkı usta Garden Et Kebap Restaurantta gerçekleşen ve kulüp başkanı Tamer Canbaz’ın yanısıra kulübün önceki dönem asbaşkanı Recep Erol ile Güzelce Sporun futbolcu ve teknik heyetinin tam kadro katıldı.

“Yeter ki Başarı Gelsin”

Samimi bir ortamda gerçekleşen kahvaltı programında kulüp başkanı Canbaz ile ilçenin ve bölgenin önde gelen tanınmış siyaset ve STK temsilcilerinden aynı zamanda uzun yıllar Güzelce sporun yönetim kadrosunda bulunan SMMM Recep Erol, Nesim Çevik’e kulübe destek ve ilgisinden dolayı forma hediye ederek teşekkür ettiler. Nesim Çevik ise teknik heyet ve futbolculara seslenerek yeterki sizler başarı getirin bizleri mutlu edin, bizim Güzelce Sporumuza desteğimiz her zaman devam edecektir diye konuşarak futbolcu ve teknik heyete başarılar diledi…

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER