SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

MUTLU VE MESUT ÇATALCA MURADINA ERDİ

MUTLU VE MESUT ÇATALCA MURADINA ERDİ
Bu haber 10 Şubat 2024 - 13:08 'de eklendi.

Yerel seçime artık iki aydan az bir süre kaldığı içinde bulunduğumuz şu günlerde Çatalca  oldukça hareketli günler yaşamaya devam ediyor. Çatalca ilçesi Cumhur ittifakı İBB Başkan Adayı Murat Kurum’u bağrına bastı. İBB Başkan Adayı Murat Kurum’u Başkan Mesut Üner ve Cumhur İttifakı mensubu partililerle birlikte halkın yoğun ilgisiyle ve samimiyetle karşılanması dikkatlerden kaçmadı.

İBB Başkan Adayı Murat Kurum öğlen saatlerinde programın ilk bölümünde Çatalca ilçe merkezinde Cumhuriyet meydanında çiçeklerle karşılandı. Meydandaki samimi karşılamanın ardından ilk ziyaret durağı MHP Çatalca İlçe Başkanlığı oldu. MHP Çatalca İlçe Başkanlığı’nda sergilenen birlik ve beraberlik ortamı görülmeye değerdi. MHP Çatalca İlçe Başkanlığı’ndaki programın ardından yakın dönemde ilçeye kazandırılan Millet Bahçesi’ndeki dükkan esnafları ve dükkanlardaki vatandaşlar ziyaret edildi. Vatandaşlar ve esnaf , İBB Başkan Adayı Murat Kurum ile Başkan  Mesut Üner’e samimi ilgi ve alaka gösterirken günün anısına fotoğraflar çektirdiler. Buradaki programın ardından İBB Başkan Adayı Murat Kurum ve Başkan  Mesut Üner roman vatandaşlar  için hazırlanan Manisa Bayırı Proje Alanını ziyaret ettiler. İBB Başkan Adayı Murat Kurum ve Başkan  Mesut Üner burada davul ve zurnalarla karşılanıp, oldukça neşeli anlar yaşandı.

İBB Başkan Adayı Murat Kurum’un Çatalca ziyareti sonrası açıklamalarda bulunan Başkan  Mesut Üner; ‘’Dönemimiz için ilçe Cumhuriyet tarihimize geçen projeler kazandırdık. Bu projelerimizin ilçemize kazandırılması sürecinde İBB Başkan Adayımız Murat Kurum’un bakanlığı döneminde çok ciddi katkıları oldu. Bu manada da İBB Başkan Adayı Murat Kurum’u vefalı Çatalca halkımız bağrına bastı. Başta deprem riskine karşı kentsel dönüşüm çalışmalarımızı İBB Başkan Adayımız Murat Kurum ile birlikte gerçekleştireceğiz. İstanbul’da Murat Kurum Başkanımız Çatalca ilçemizde ise bizlerle birlikte efsane hizmetleri halkımıza sunmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle gün boyunca bugün bizlere göstermiş olduğunuz samimi ilgi ve alaka için tüm halkımıza sonsuz teşekkürler.’’ dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER