SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

MUTLU MESUT ÇATALCA’DAN BİR ŞAMPİYON DAHA

MUTLU MESUT ÇATALCA’DAN BİR ŞAMPİYON DAHA
Bu haber 08 Mayıs 2021 - 16:58 'de eklendi.

Gün geçmiyor ki Çatalca’da gerek ilçeye değer katan projeler gerekse sportif başarılar ile ilgili müjdeli haberler gelmesin.

Bilindiği gibi geçtiğimiz günlerde dönem içinde güreş sporunun hizmetine Başkan Mesut Üner tarafından kazandırılan İlyas Demiroğlu Güreş salonundan yetişen Çatalca Belediyespor’lu sporcular Antalya’da ki seçmelerde Milli Takımlara seçilmişlerdi.

Sonrasında Çatalca Belediyesi çalışanlarından Taner Kaya Uluslararası Avrupa Kick Boks Şampiyonasında Avrupa İkincisi oldu.

Bu müjdeli haberler güncelliğini korurken bir müjde de Türkiye Güreş Federasyonu’ndan geldi. Başkan Mesut Üner tarafından yapımı gerçekleşen İlyas Demiroğlu Güreş Salonu GÜREŞ FEDERASYONU tarafından da beğenilip takdir gördü ve U15 GÜREŞ MİLLİ TAKIMI Bulgaristan’ın başkenti Sofya’da düzenlenecek olan AVRUPA ŞAMPİYONASI öncesi hazırlık kampına 10 – 27 Mayıs 2021 tarihleri arasında Çatalca ve Ülkemiz sporuna Başkan Mesut Üner tarafından kazandırılan İlyas Demiroğlu Güreş salonunda hazırlanacak. Milli Takım kampı Çatalca’da olacak. Bu müjdeli haberde ilçe halkına büyük bir sevinç yaşattı.

Son olarak Mimarlık mesleğinin dışında kendisinin de geçmişte lisanslı futbolcu olduğunu bildiğimiz Başkan Mesut Üner, kızının Kadın Futbol Liginde Türkiye’nin güzide kulüplerinden Beşiktaş formasıyla şampiyonluk yaşamasıyla büyük bir sevinç ve gurur yaşadı. Zeynep Nisa Üner Şampiyonluk Kupası ve Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ile objektiflere poz vererek haklı gururunu ailesi ve Çatalca halkı ile paylaştı. Başkan Mesut Üner kızının bu önemli başarısını sosyal medya hesaplarından kutladı.

Başkan Mesut Üner sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada;    ‘’ Turkcell Kadın Futbol Ligi 2020-2021 Sağlık Çalışanları Sezonu Final karşılaşmasında Fatih Vatanspor’u 2-0 yenerek  şampiyon olan kızımın da takım kadrosunda olduğu  Beşiktaş’ı kutlar, başarılarının devamını dilerim.’’dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER