SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

MÜJDELER İLÇESİ ÇATALCA

MÜJDELER İLÇESİ ÇATALCA
Bu haber 04 Şubat 2022 - 18:30 'de eklendi.

Çatalca, Başkan Mesut Üner’in görevinin sadece ilk üç yılında projelerini birer birer yerine getirmesiyle birlikte adeta altın çağını yaşıyor. Çatalca’da nerdeyse bir projenin açılışı yapılırken, diğer projenin temeli atılıyor. Bu anlamda Başkan Mesut Üner’den Çatalca’ya bir müjde daha geldi. Bu önemli müjdeye en çok ilçede yaşayan roman vatandaşlar sevindi.

Yıllardır Çatalca’da Ferhatpaşa mahallesi ‘’Manisa Bayırı’’ mevkiinde roman vatandaşların yaşadığı hanelerin durumu sadece ilçede yaşayan roman vatandaşları değil tüm Çatalca halkını ve Başkan Mesut Üner’i de oldukça üzüyordu. Konuya üzülmekle kalmayan Başkan Mesut Üner, göreve gelir gelmez hemen kolları sıvadı konunun çözümü için çalışmalara başladı. Ankara’da konun çözümü için yoğun temaslar sağlayan Başkan Mesut Üner, çözüm için yoğun temaslarını başarıyla tamamlayıp projenin başlangıç müjdesini verdi.

Çatalca’da sadece roman vatandaşları değil tüm halkı sevindiren müjdeyle ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Mesut Üner; ‘’Bizler Çatalca’mızda bin bir renk tek milletiz. Çatalca’mızın en güzel renklerinden roman kardeşlerimize olan sevgimizi, muhabbetimizi sadece sözde bırakmadık. İlçemizin çok önemli bir rengi olarak gördüğümüz roman kardeşlerimize yönelik İstanbul ve Türkiye’de örnek projemizi de artık hayata geçirmeye başladık. Çatalca’mızda roman vatandaşlarımızın yoğun yaşadığı Ferhatpaşa Mahallemiz Manisa Bayırında verdiğimiz sözümüz artık hayata geçmeye başladı. Çatalca’mızda kentsel dönüşümü ilçemizin demografik ve ekolojik yapısına uygun “Yerinde Kentsel Dönüşüm” anlayışımızla gerçekleştiriyoruz.  Yakında başlayacak yerinde kentsel dönüşüm çalışmalarımızla ilgili 273 adet hane tespit etmiştik. Şimdide projemizin yapımına başlamadan önce roman vatandaşlarımızı belediye garajımızın olduğu ek hizmet binamıza davet ederek, TOKİ ile birlikte mutabakat çalışmalarımıza başladık. Çatalca’mızdaki hayatımızın renklerinden roman kardeşlerimize hayırlı olsun.  Bu vesileyle başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere ilçemizi ziyaretleri sırasında projeye destek sözü veren Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum’a ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.’’ dedi

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER