SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

MUHTAR SİNİR: SEVDAMIZ KAMİLOBA…

MUHTAR SİNİR: SEVDAMIZ KAMİLOBA…
Bu haber 15 Eylül 2020 - 13:06 'de eklendi.

“Hodri Meydan”

Büyükçekmece Kamiloba mahallesi muhtarı Emre Sinir, hakkında çıkan haber ve iddialarla ilgili gazetemize açıklamalarda bulundu. Son günlerde muhtarlığıyla ilgili hakkında çıkan iddialarla ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan genç muhtar Sinir, bu dedikoduları çıkaranlara sesleniyorum gelin sokağa inelim Hodri meydan diyorum. Kamiloba mahallesi muhtarı olarak siyasetçilerle sokağa inelim bakalım halk kime ne soracak biz seçimden seçime değil her zaman halkımızın yanındayız ve oluyoruz. Seçimlerde telefonlarımız 24 saat halkımızın emrindedir diye oy toplamaya çalışan başkan ve başkan adayları seçimler bitince niye o telefonlara bakılmıyor. Takdir Yüce halkımızındır dedi.

“O kişileri Allaha Havale ediyorum”

Yapılan haberlerin gerçeği yansıtmadığını ve kendisini çekemeyen bir avuç zavallıların dedikodusu olduğunu ileri süren genç Muhtar Sinir, Kamiloba mahallesi muhtarı olarak göreve geldiğimiz günden bu yana 2019  yerel seçimlerde’de tekrar aday olarak  halkımızın teveccühü ile açık ara tekrar muhtar seçildim.  her zaman halkımızın yanında olduk olmaya da devam edeceğiz halkımıza verdiğimiz sözleri; elimizden geldiğince resmi kamu kuruluşlarımızla görüşerek mahallemiz için neler yapacağımızın bilgilerini alarak halkımıza durumları ifade ediyoruz. Maalesef bazı gerçeği yansıtmayan haberleri dikkatlice takip ederek konuşma hakkımı kullanarak açılmada bulunma gereği duydum. Bizim kimse ile alıp veremediğimiz bir durum yok ama bazı kişilerin bizimle problemleri var ki bizimle uğraşmaya çalışıyorlar. O kişileri Allah’a Havale ediyorum dedi.

“Boş binayı teslim aldık”

Muhtar Sinir, Yaptığımız bir dünya hizmetimiz var bunları sırasıyla saysam dakikalar değil sayfalar yetmez. Kamiloba mahallesi yıllardır muhtarlık binası yoktu biz göreve geldiğimiz gün Kamiloba’nın en önemli sorunu muhtarlık binasının olmamasıdır.Yeni muhtarlık binasının olamamasını belediye başkanımıza illetim.Kendisi sağ olsun mahallemize yakışır bir muhtarlık yaptı. Ama yer konusunda keşke bizlere ve halkımıza sormuş olsaydı. Bu arada bina bitmeden önce halkımızın refahı için verilen sözler vardı, maalesef bunların hiçbiri tutulmadı muhtarlık binasına teslim edilirken boş olarak teslim almış bulunmaktayım. İçerisinde bulunan makam masası kendi imkanlarım doğrultusunda borç yaparak almış olup halen o borçlarını ödemekteyim. Gönül isterdi sayın başkan boş olarak değil güzel bir halkımıza yakışır bir muhtarlık binasını devretmesini beklerdim. İçi boş değil her türlü hizmetlerin yapılması aşamasında olması gerekirdi.. Ama biz yine Kamiloba halkımızın görüş ve fikirlerine her zaman saygı duyarak onlarla yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde yeni muhtarlık binasına taşındık. Ama şunu unutmayın ki muhtarlık kurumunun bir bütçesi yoktur. Bizler sadece mahallemizin ihtiyaçlarını yol park olumsuzlukları, ihtiyaç yardımı olan ailelerimizi tespit ederek gerekli kamu kurum kuruluşlarımıza söylemek ve takipçisi olmaktır. Ayrıca Türkiye’de muhtarlık kurumu ve muhtar olarak görev yapan mesai arkadaşlarımız var bunların hemen hemen yarısı hepsinin bir ticari işleri vardır. Sadece Kamiloba mahallesi muhtarının ticari hayatı değil bunlarıda dikkate alın. Benim telefonum 24 saat açıktır.Halkımız bana her zaman rahat bir şekilde ulaşabiliyor. Ve her zamanda elimden geldiğince yardımcı oluyorum. Kimse beni resmi işimle ticari hayatımı karıştıramaz. Kamiloba’ya yapılan ve yapılması gereken her hizmetin takipçisi olacağım yeri geldiğinde karşı çıkılması gereken bir durum varsa karşıda çıkacağız.Çünkü bizleri bu makamlara getiren halkımızdır. Ve onların oylarıyla geliyoruz.

Halkın gücünün üstünde bir güç tanımadım ben bugüne kadar.

 “Yapılan hizmetlerimiz ortadadır”

Muhtar Sinir, Açıklamalarına devam ederek, Göreve geldiğimiz günden bu yana yapılan hizmetlerimiz ortadadır.

Ve daha iyisini yapmak için gece gündüz çalışıyoruz önümüze çıkan engelleride tek tek aşarak sonuca kavuşturmak için var gücümüzle çalışıyoruz.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün güzel bir sözü vardır gençliğe; Milletin bağrından temiz bir kuşak yetişiyor gençler ,sizler yeni Türkiye’nin genç evlatları, yorulsanız da beni izleyeceksiniz. Biz atamızın izinde gidiyoruz onun her zaman dediği gibi bütün ümidim gençliktir.

Ama maalesef atamızın emanetleri bizler gençlik olarak büyüklerimizin siyasetçilerin elimizden tutacakları yerde köstek olmaya çalışanlara sözümüzdür. Kimse rütbe,mevki, makam geçicidir. Kalıcı olan , hoş bir sada’dır. Anlayana…

 Ama şunu unutmayın kamiloba mahallesi öksüz bir mahalle değildir.

Hodri meydan diyorum Kamiloba mahallesi muhtarı olarak siyasetçilerle sokağa inelim bakalım halk kime ne soracak biz secimden secime değil her zaman halkımızın yanındayız ve oluyoruz. Seçimlerde telefonlarımız 24 saat halkımızın emrindedir diyen başkan ve başkan adayları seçimler bitince niye o telefonlara bakılmıyor?

 ”Biz size büyük geliriz, Bizi yiyemezsiniz”

Muhtar Sinir,  Açıklamasının sonunda ise hakkında dedikoduyla hareket edenlere seslenerek, şunu unutmayınız ki hazırladığınız bir kurt sofrası var o kurt sofrasında bizleri yemek istiyorsunuz. Ama kusura bakmayın, biz size büyük geliriz. Bizi yiyemezsiniz dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER