SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

MUHARREM AYI RUHU BEYLİKDÜZÜ’NDE YAŞANIYOR

MUHARREM AYI RUHU BEYLİKDÜZÜ’NDE YAŞANIYOR
Bu haber 25 Ağustos 2020 - 11:32 'de eklendi.

Beylikdüzü Belediyesi, Muharrem Ayı boyunca ilçedeki ihtiyaç sahibi ailelerin yanında olmaya devam ediyor. Tespit edilen 738 ihtiyaç sahibi haneye gıda yardım kolisi, 140 haneye ise gıda çeki belediye ekiplerince tek tek ulaştırılmaya başlandı. Yardımlaşma ruhunun perçinleneceği bu özel ayın maneviyatını paylaşan Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, “Can’larımızın Muharrem matemi duygularını yürekten paylaşıyor ve tutulan oruçların kabul olmasını; birlik, beraberlik ve dostluğumuzun katlanarak çoğalmasını diliyorum” temennisinde bulundu.

Kardeşliğin ve birliğin sembolü olan Muharrem Ayı Beylikdüzü’nde tüm bereketiyle yaşanıyor. Paylaşma ruhunun perçinlendiği bu özel ayda, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü her yıl olduğu gibi gıda çeki ve yardım kolilerini ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırmaya başladı. Muharrem Ayı boyunca belediye ekiplerince tespit edilen 738 ihtiyaç sahibi haneye gıda kolisi yardımı, 140 haneye ise gıda çeki yardımı yapılacak. Yardımların yanı sıra Aşure Günü’nde de her yıl olduğu gibi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ile Kültür İşleri Müdürlüğü organizasyonuyla vatandaşlara aşure ikramında bulunulacak.

Başkan Çalık, “Muharrem Ayı Paylaşmak ve Şükretmektir”

Tüm Beylikdüzü halkının huzur dolu bir Muharrem ayı geçirmesini dileyen Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, “Savaşmanın haram sayıldığı Muharrem Ayı barış, kardeşlik, paylaşmak ve şükretmektir.  Bu vesile ile acıların uzak olduğu, barış ve sevginin hüküm sürdüğü bir dünya temenni ediyorum. Bizler de Beylikdüzü Belediyesi olarak tüm maneviyatımızla bu önemli ayda vatandaşlarımızın yanındayız. Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’müz gıda koli ve çeklerini vatandaşlarımıza ulaştırmaya başladı. Can’larımızın Muharrem matemi duygularını yürekten paylaşıyor ve tutulan oruçların kabul olmasını; birlik, beraberlik ve dostluğumuzun katlanarak çoğalmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER