SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

MÜDÜR SARIÇİÇEK SON YOLCULUĞUNA TÖRENLE UĞURLANDI…

MÜDÜR SARIÇİÇEK SON YOLCULUĞUNA TÖRENLE UĞURLANDI…
Bu haber 08 Şubat 2024 - 10:20 'de eklendi.

Dün gece kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Büyükçekmece tapu ve kadastro müdürü Ali Sait Sarıçiçek (57) bugün defnedilmek üzere memleketi Trabzon’a törenle uğurlandı.

Büyükçekmece Kaymakamlığı önünde gerçekleştirilen törene Büyükçekmece ilçe Kaymakamı Ali İkram Tuna, Beylikdüzü belediye başkanı Mehmet Murat Çalık’ın yanısıra Büyükçekmece belediye Başkan Vekili Ahmet Şahin, Ak Parti Büyükçekmece belediye başkan adayı Recep Erol, Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlar, Daire Müdürleri ve sevenleri yoğun bir katılım gösterdi.

“Güvenilir Sevilirdi”

Törende konuşan Büyükçekmece ilçe kaymakamı Ali İkram Tuna, güvenirliği ve samimiyetiyle sevilen ve saygı duyulan müdürümüzün vefatı hepimizi derinden üzdü. Ailesine ve çalışma arkadaşlarımıza sabırlar diliyorum. Hepimizin başı sağolsun, Müdürümüzün mekanı cennet olsun. Hepimiz çok, çok üzgünüz dedi.

İç Ses gazetesi olarak Zamansız yaşamını kaybeden merhum Müdürümüz Sarıçiçek’e yüce Allah’tan rahmet, ailesine ve tüm sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyoruz.Mekanı cennet olsun….

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER