SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

Moritanya’da Corona Virüsü bitirdi…

Moritanya’da Corona Virüsü bitirdi…
Bu haber 19 Nisan 2020 - 13:48 'de eklendi.

Dünyayı etkisi altına alan Corona Virüs salgını birçok ülkeyi etkisi altına alırken, Afrika ülkelerinden Moritanya’da ülkede şu ana kadar görülen 7 vakadan son ikisinin de iyileştiği ve aktif şekilde Corona Virüs (Covid-19) vakası kalmadığı açıklandı.

Dünyayı etkisi altına alan Corona Virüs salgını birçok ülkeyi etkisi altına alırken, Afrika ülkelerinden Moritanya’dan sevindiren haber geldi. Moritanya Sağlık Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, vakalara 2 defa yapılan testlerin negatif çıktığı belirtildi.

Açıklamada, COVID-19 vakalarıyla temas ettiği belirlenen 752 kişiye karantina uygulamasının sürdüğü kaydedildi. Ülkede şu ana kadar 913 test yapıldığı aktarılan açıklamada, bu testlerde 4’ü kadın, 3’ü erkek 7 vaka tespit edildiği, bunlardan 1’inin yaşamını yitirdiği hatırlatıldı. Moritanya, COVID-19’un Avrupa’da yayılmaya başlaması üzerine yurt dışından gelenlere yönelik 14 günlük karantina uygulamasını başlatan ilk Afrika ülkelerinden biri olmuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER