SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

MİNİKLERİN KARNE SEVİNCİ

MİNİKLERİN KARNE SEVİNCİ
Bu haber 31 Mayıs 2019 - 16:39 'de eklendi.

 Beylikdüzü Belediyesi Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın Gündüz Çocuk Bakımevi’nde eğitim alan minik öğrencilerin Karne Şenliği ve Yıl Sonu Çocuk Sergisi, renkli ve neşe dolu anlara sahne oldu. Karnelerini alarak aileleriyle birlikte mezuniyet sevinci yaşayan minikler, sergiledikleri davul ve dans gösterileriyle de ailelerine gurur dolu anlar yaşattılar.

Beylikdüzü Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı olarak hizmet veren Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın Gündüz Çocuk Bakımevi’nin 2018-2019 Eğitim-Öğretim Dönemi mezuniyet töreni gerçekleştirildi. Beylikdüzü Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Muazzez Akbaba, Belediye Meclis Üyeleri Figen Karahan ve Emine İhtiyar da mezuniyet törenine katılarak öğrencilerin mutluluğuna ortak oldular. Okul öncesi eğitimlerini başarıyla tamamlayarak karnelerini Beylikdüzü Belediyesi Protokolü ve öğretmenlerinin elinden alan minik öğrencilerin Karne Şenliği’nde yaptıkları davul show ve dans gösterileri, veliler tarafından büyük ilgiyle izlendi.

Gürel: Gururlu ve Mutluyuz

Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın Gündüz Çocuk Bakımevi Sorumlusu Nevriye Gürel, Karne Şenliği’nde yaptığı konuşmada, gurur ve mutluluk içinde olduklarını söyleyerek “Öğrencilerimiz, bu yılki eğitim öğretim dönemini başarıyla tamamladı. Bunun gururunu ve sevincini yaşıyoruz. Okulumuzda eğitim alan her çocuğumuz Atatürkçü, çağdaş ve laik eğitim anlayışıyla eğitiliyor. Onların gelecekte iyi bir meslek sahibi olmalarını, iyi ve vicdanlı bir insan olmalarını diliyoruz. Kaliteli eğitimin temelini atan değerli öğretmenlerimize de özverileri ve sabırları için çok teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu. Gürel’in konuşmasının ardından, Okul Öncesi Satranç Eğitim Programını başarıyla tamamlayan öğrencilere başarı belgeleri, protokol üyeleri tarafından takdim edildi. Karne Şenliği’nde ‘yılın en iyi anneannesi, babaannesi, dedesi, annesi, babası, ablası ve abisi’ ödülleri de sahiplerini buldu. Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın Gündüz Çocuk Bakımevi yönetiminin bu anlamlı ve güzel sürprizi ailelere duygusal anlar yaşattı. Minik öğrencilerin bir yıl boyunca hazırladıkları etkinliklerden oluşan Çocuk Sergisi’ni gezen ve bol bol fotoğraf çektiren aileler, çocuklarıyla keyifli dakikalar yaşadılar.

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER