SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

MİNİK SPORCULARIN MADALYA HEYECANI

MİNİK SPORCULARIN MADALYA HEYECANI
Bu haber 28 Ağustos 2020 - 11:00 'de eklendi.

Beylikdüzü Belediyesi, Yaz Spor Okulları’nın Kapanış ve Madalya Töreni’ni Cumhuriyet Spor ve Sosyal Yaşam Alanı ile Kavaklı Hasan Doğan Stadyumu’nda yaptığı iki farklı törenle gerçekleştirdi. Törenler, yeni tip koronavirüs salgınını önleme kapsamında, sınırlı sayıda katılımcıyla yapıldı. Başarılı sporcuları tebrikeden Beylikdüzü Belediye BaşkanYardımcısı Emel Turan“Her zaman sporla beraber olun. Hayatınızdan sporu hiçbir zaman eksik etmeyin.” dedi.

 

Beylikdüzü Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü,Yaz Spor Okulları’nda eğitim gören çocuk ve gençler için Cumhuriyet Spor ve Sosyal Yaşam Alanı ileKavaklı Hasan Doğan Stadyumu’nda madalya töreni gerçekleştirdi. Basketbol, futbol, tenis, golf, çocuk zumbası, cimnastik olmak üzere 6 branşta eğitim alan sporcuların madalya töreni heyecan ve gurur dolu anlara sahne oldu. Spor Okulları’nı başarıyla tamamlayan sporculara madalyalarını, Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Emel Turan ve Beylikdüzü Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü FidanGül takdim etti.

Turan: Bu Sahalar Her Zaman Size Açık

Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Emel Turan,madalya törenine katılarak Yaz Spor Okulları’nı başarıyla tamamlayan öğrencilerin madaly aheyecanına ortak oldu. Başkan Yardımcısı Emel Turan, Beylikdüzü’nün spor sever çocuk ve gençlerini bir araya getiren madalya töreninde yaptığı konuşmada “Bugün, burada madalyalarınızı vermek için bir aradayız. Yaz Spor Okulları’nı başarıyla tamamladığınız ve katıldığınız için teşekkürler… Bu sahalar her zaman size açık. Her zaman bekleriz. Kış döneminde yapacağımız spor etkinliklerine de mutlaka kaydınızı yapın. Yine bir arada, beraber olalım.” ifadelerineyerverdi.Konuşmanınardındanyazsporokullarınıbaşarıylatamamlayansporcularamadalyalarıtakdimedildi. Jimnastikdalındaeğitimalanöğrenciler de Hasan DoğanStadı’ndayaptıklarıgösteriyletörenerenkkattı. YazSporOkullarıKapanışTöreni’neBeylikdüzüBelediyeBaşkanYardımcısıEmelTuran, GençlikveSporHizmetleriMüdürüFidanGül’ünyanısıra, yazsporokuluöğrencilerivevelilerkatıldı.

Törene Katılamayan Öğrencilerin Dikkatine

 Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğüyetkilileri, yaptıkları açıklamada, Yaz Spor Okulları Kapanış ve Madalya Töreni’ne katılamayan öğrencilerin madalyalarını, 31 Ağustos Pazartesi gününden itibaren, BeyliciumAVM’de bulunan Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü’nden, Özgecan Aslan Kültür Merkezi’nden veya Zübeyde Ana Sosyal Yaşam Merkezi’nden alabileceklerini söylediler.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER