SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

”MİLLET BAHÇESİ ÇATALCA’YA ÇOK YAKIŞACAK”

”MİLLET BAHÇESİ ÇATALCA’YA ÇOK YAKIŞACAK”
Bu haber 19 Mayıs 2021 - 13:21 'de eklendi.

Çalışmalarında mesai saati kavramı tanımayan Başkan Mesut Üner, bölgemizde makamından çok sahada olan bir Başkan olarak bilinen ve takdir edilen bir gerçek.

Çatalca’nın daha da güzel görünümüne kavuşturulması için ilçeyi adeta şantiye alanına çeviren Başkan Mesut Üner, düzenli olarak proje şantiye alanlarını ziyaret ederek, projelerinin tüm detaylarına bizzat müdahil oluyor.

Bu anlamda rutin proje şantiye ziyaretleri kapsamında vizyon projelerinden olan Millet Bahçesi Projesini ziyaret eden Başkan Mesut Üner, ziyaret ve denetimler sonunda yaptığı açıklamalarda; ‘’Bu yıl sonunda tamamlamayı hedeflediğimiz vizyon projemiz olan Millet Bahçemizde yerinde denetimlerde bulunduk. Her detayı ile ilçemize çok yakışacak projemiz yıl sonunda tamamlandığında kıymetli halkım kuş sesleri, muhteşem biyolojik gölet ( kendi kendini temizleyen ), kafeteryalar, oyun alanları, bisiklet yolları ve kütüphaneleri ile huzur dolu anlar yaşayacak. Sizin huzurunuz, benim mutluluğumdur ve huzurunuz için gece – gündüz çalışmalarımıza yorulmadan devam edeceğiz. Zira sahada ki enerjimi sizlerin huzurundan alıyorum.’’ dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER