SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

MEVLÜT UYSAL HUZUREVİ SAKİNLERİNİ ZİYARET ETTİ

MEVLÜT UYSAL HUZUREVİ SAKİNLERİNİ ZİYARET ETTİ
Bu haber 20 Mart 2019 - 17:45 'de eklendi.

AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Mevlüt Uysal, eşi Hatice Uysal ile Büyükçekmece’de faaliyet gösteren bir huzurevini ziyaret etti.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Mevlüt Uysal 31 Mart Yerel Seçim çalışmalarını sürdürüyor. Güzelce Mahallesi sakinleri ile kahvaltıda bir araya gelen Başkan Uysal, Büyükçekmece’ye dair projelerini anlattı. Başkan Uysal’a programda MHP Büyükçekmece İlçe Başkanı Erdem Aydın da eşlik etti.

Güzelce Mahallesi sakinlerine kahvaltıda hitap eden Uysal, Büyükçekmece’de hizmet eksikliği olduğuna dikkat çekti. Büyükçekmece’nin en ciddi problemlerinden birinin ulaşım sorunu olduğunu kaydeden Uysal, “İnşallah Metrobüsü buraya kadar uzatacağız. Metro hattı ile de ulaşım sorununu çözmüş olacağız” dedi. Uysal şöyle devam etti: “31 Mart’ta en son kararı vatandaş verecek. Hepimiz saygı duyacağız. Büyükçekmece’yi 30 yıl önceki gibi İstanbul’un en güzel ilçesi yapacağız. Büyükçekmece İstanbul’un coğrafi olarak en güzel ilçesiyse, şehir olarak da, vatandaşın belediye hizmetlerini alması olarak da Büyükçekmece’yi İstanbul’un en güzel, en konforlu, en rahat ilçesi yapacağız. İnşallah Cumhur İttifakı olarak burada 31 Mart’ta vatandaşımız bize güvenip o sorumluluğu verir.”

-ELLERİNİ ÖPTÜ, KARANFİL DAĞITTI-
Vatandaşların sorunlarına da tek tek yanıt veren Başkan Uysal buradaki programının ardından eşi Hatice Uysal ile birlikte Yaşlılar Haftası dolayısıyla Mimaroba’daki huzurevine geçti. Yetkililer tarafından kapıda karşılanan Uysal daha sonra da huzurevinin çalışmaları ve işleyişi hakkında bilgi aldı

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER