SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

Mesut Üner’den “Gençliğine ve Geleceğine Sahip Çık” Projesine Tam Destek

Mesut Üner’den “Gençliğine ve Geleceğine Sahip Çık” Projesine Tam Destek
Bu haber 03 Mayıs 2019 - 10:37 'de eklendi.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, “Gençliğine ve Geleceğine Sahip Çık” projesi kapsamında düzenlenen toplantıya katıldı.

Çatalca’daki yüksek risk altında bulunan 107 gencin, bağımlılık karşısında bilişsel, psikolojik ve sosyal gelişimlerinin arttırılması amacıyla Çatalca Kaymakamlığı tarafından yürütülen ve İstanbul Kalkınma Ajansı’nın destekleriyle gerçekleşen “Gençliğine ve Geleceğine Sahip Çık” projesi kapsamında Atatürk Spor Kompleksi’nde proje tanıtım yemeği düzenlendi.

Çatalca Kaymakamı İnci Sezer Becel, Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, Cumhuriyet Başsavcısı Orhan Al, Çatalca İlçe Emniyet Müdürü Bülent Çelik, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Doğan Gültekin, Yeşilay Derneği Başkanı Hüseyin Kahya, İstanbul Kalkınma Ajansı Uzmanı Emin Şengül, Psikiyatris Dr. Sema Bayçın, Beylikdüzü Belediyesi Danışma Takip ve Rehabilitasyon Merkezi Klinik Psikologu İlayda Yenigün ve Bağımlılık Danışmanı Latif Çıvgın, Beylikdüzü Ram Müdürü Hayrullah Can, muhtarlar, okul aile birliği başkanları, okul müdürleri ve öğrenciler de yoğun katılım gösterdi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER