SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

Mesut Üner İlçe Protokolünü İftar Yemeğinde Ağırladı…

Mesut Üner İlçe Protokolünü İftar Yemeğinde Ağırladı…
Bu haber 11 Mayıs 2019 - 12:54 'de eklendi.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, Ramazan ayının ilk iftar yemeğini ilçe protokolü ile Atatürk Spor Kompleksi’nde gerçekleştirdi.

Çatalca Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu iftar yemeğinde; Kaymakam İnci Sezer Becel, Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Aslan, MHP İlçe Başkanı Mehmet Tufan Erçağ, İYİ Parti İlçe Başkanı Niyazi Uyar, Daire Müdürleri, Meclis Üyeleri, Muhtarlar, Gaziler ve Şehit Aileleri, Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcileri ve üyeleri, Spor Kulüpleri Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Okul Müdürleri, Basın Mensupları, bölge iş insanları bir araya geldi.

Başkan Mesut Üner, protokol iftar yemeğindeki konuşmasına konuklara hoş geldiniz diyerek ve teşekkür ederek başladı.

Üner: ” Soframızı bizimle paylaştığınız için hepinize çok teşekkür ediyoruz. Bu mübarek günde Allah hepimizin birliğini, beraberliğini daim etsin. Ülkemize güzel günler nasip etsin. Çatalca’mıza da bundan önce olduğu gibi bundan sonra da hep beraber yaşamayı, yapacağımız işleri sizlerin katkılarıyla daha iyi yerlere getirmeyi nasip etsin. Biz büyük bir aile olduk. Bizleri bu akşam yalnız bırakmadığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER