SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

Mesut Üner “Çatalca’ya gereken hizmetleri hep beraber yapacağız”

Mesut Üner “Çatalca’ya gereken hizmetleri hep beraber yapacağız”
Bu haber 20 Nisan 2019 - 12:29 'de eklendi.

Çatalca Belediye Meclisi’nin Nisan 2019 2. Birleşimi Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner Başkanlığında gerçekleşti.

Çatalca Belediye Meclisi Nisan ayı 2. birleşimi Belediye Meclis Salonunda yapıldı. Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner meclisin açılış konuşmasında özel gün kutlamalarında bulunarak, “Bugün Berat Kandili. Müslüman âlemimizin Berat Kandili mübarek olsun. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı da Allah nasip ederse hep beraber coşkulu bir şekilde kutlayacağız. Şimdiden 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı kutluyorum” şeklinde konuştu.

Çatalca halkı yararına ne gerekiyorsa yapacağız

Üner sözlerinin devamında mazbatasını alan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na çalışmalarında başarılar dileyerek devam etti. Başkan Mesut Üner sözlerinde, “Mazbatasını alan İBB Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu’na 5 yıl boyunca yapacağı görevlerden dolayı şimdiden teşekkür ediyoruz. Bizlerde Çatalca Meclisi olarak yapılacak bütün çalışmalarda onunla beraber, Çatalca halkı yararına ne gerekiyorsa, hep birlikte ilk günden itibaren söylediğimiz gibi mücadele edeceğiz. Çatalca’ya gereken hizmetleri hep beraber yapacağız. Çünkü bu hizmetler Çatalca halkına kalacak hizmetlerdir. Bu güne kadar yapılan bütün hizmetler Çatalca içindi, kimse hizmetleri alıp bir yerlere gitmedi. İnşallah bundan sonrada bu şekilde olacaktır” ifadelerine yer verdi.

Gündem dışı söz alarak Nisan ayında yer alan özel gün kutlamalarında bulunan meclis üyeleri konuşmaları ardından gündem maddesinin görüşülmesine ve oylanmasına geçildi.

Gündemin tek maddesi olan “2018 yılı Çatalca Belediyesi Faaliyet Raporu” ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyon raporu okunarak oy birliği ile kabul edildi.

Çatalca Belediye Meclisi 6/Mayıs/2019 Pazartesi saat 10.30’da toplanmak üzere sona erdi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER