SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

Mesut Üner: ”Bütün sosyal alan projelerimizi gerçekleştireceğiz”….

Mesut Üner: ”Bütün sosyal alan projelerimizi gerçekleştireceğiz”….
Bu haber 04 Nisan 2019 - 10:51 'de eklendi.

Mazbatasını almaya hazırlanan Üner, “Sadece seçim süreci ile kazanılacak bir şey değil. Ben doğma büyüme Çatalcalıyım. Çatalcalılar beni tanıyor. Önceden başka partilere oy veren arkadaşlarım da bize oy verdi. CHP ve İYİ Parti’den de oy aldık” dedi.

İnşallah mahcup etmeyeceğiz.

Seçimi yerel seçim bazında yürüttüklerini ve karşılık bulduklarını ifade eden Üner şöyle devam etti: “Çatalca’da merkez mahallelerimiz dâhil 39 mahalle var. Hepsiyle istişarelerimizi yaptık. Büyüklerimiz de arkamızda durdu. İnşallah mahcup etmeyeceğiz. Çatalcalıların en büyük sorunu hizmetsizlikti. Hizmetsizlikten bıktık. Biz ‘Çatalca’nın Mesut Üner’e değil, hizmete ihtiyacı var’ dedik. Çatalca’da bir tane park, meydan yok. Bütün sosyal alan projelerimizi gerçekleştireceğiz. Çatalca için en önemli projemiz ise gıda üssü. Çatalca’yı gıda üssü yaparak işsizliği azaltacağız. Seracılık, çiçekçilik, tarım faaliyetleri de hayata geçecek.”dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER