SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

MEHTAP CÖMERT’İN “EDİRNE VE EDİRNEKARİ” ESERLERİ BÜYÜKÇEKMECE’DE SERGİLENDİ

MEHTAP CÖMERT’İN “EDİRNE VE EDİRNEKARİ” ESERLERİ BÜYÜKÇEKMECE’DE SERGİLENDİ
Bu haber 30 Haziran 2021 - 11:41 'de eklendi.

Usta sanatçı Mehtap Cömert’in “Edirne ve Edirnekari’’ isimli sergisi Büyükçekmece Belediyesi Dumlupınar Sergi Salonu’nda açıldı.

21.kişisel sergisini gerçekleştiren emekli Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Mehtap Cömert’in Edirne’den izler ve yansımalardan esinlenerek oluşturduğu sergisi Büyükçekmeceliler tarafından büyük ilgi gördü.

 1975 yılından bugüne kadar gelen eserler

Yurtiçi ve yurtdışında sergi ve festivallere özgün çalışmalarıyla katılmaya devam eden usta sanatçı Mehtap Cömert, Türkiye’de de Edirnekari’yi tanıtmaya devam ediyor. Cömert, Büyükçekmece Belediyesi’nde gerçekleşen sergisinde 1975 yılından bugüne kadar yaptığı tüm özgün eserleri bir araya getirdi. Usta sanatçı sergi daveti için Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’e şöyle teşekkür etti: ‘’1975 yılından 1 hafta öncesine kadar son noktayı koyduğum geniş bir ürün yelpazesiyle buradayım. Başkanınız Sayın Dr. Hasan Akgün’ün sevgi dolu yaklaşımı, güler yüzlü, saygılı ekibiyle beraber bu davet beni çok mutlu etti. Başta Sayın Başkan Hasan Akgün’e ve ardından gelen onu destekleyen ekibinize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.’’

Sergi Büyükçekmece Belediye Binası Dumlupınar Salonunda 28 Haziran- 2 Temmuz 2021 tarihleri arasında devam ediyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER