SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

MECLİS ÜYELERİNDEN LÖSEMİ İÇİN FARKINDALIK MASKESİ

MECLİS ÜYELERİNDEN LÖSEMİ İÇİN FARKINDALIK MASKESİ
Bu haber 05 Kasım 2019 - 10:50 'de eklendi.

Esenyurt Belediyesi meclis üyeleri, lösemili çocuklar için tek ses oldu. Üyeler Lösemili Çocuklar Haftası’ndaki meclis toplantısında farkındalık oluşturmak için maske taktılar

 

Esenyurt Belediyesi Kasım ayı meclis toplantısının ilk oturumu Esenyurt Belediyesi Meclis Salonu’nda yapıldı. Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt başkanlığında yapılan meclis toplantısı öncesi, meclis üyeleri lösemi hastaları için anlamlı bir etkinliğe imza attı. 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası’nda farkındalık oluşturmak amacıyla, Başkan Bozkurt ve belediye meclis üyeleri lösemili çocukların da kullandığı hijyen maskesi taktı.

“Lösemili çocuklarımıza sahip çıkalım”

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, yaptığı konuşmada 2-8 kasım haftasının Lösemili Çocuklar Haftası olduğunu vurgulayarak “Ülkemizde her yıl yaklaşık 200 bin civarında kanser vakasına rastlamaktayız.  Bunun yüzde 2’sini lösemili çocuklarımız oluşturmakta. Lösemi kamuoyunda bilindiği gibi tedavisi zor olan bir hastalık değil, yüzde 85 oranında tedaviye yanıt veren bir hastalık. Bu konuda korkmanıza gerek yok. Sadece çocuklarımızı ilgili kurumlara yönlendirelim. Lösemili çocuklarımıza sahip çıkalım, destek olalım. Lösemiyle mücadele eden derneklere destek olalım. Çocuklar bizim umut ışığımız, onların yaşamlarının yeşermesine katlı sağlayalım” dedi. Başkan Bozkurt’un konuşmasının ardından meclis üyeleri hep birlikte ağızlarına maskeleri takarak “Maskemi takarım farkındalık yaratırım” dediler.

Görüşülecek maddeler komisyonlara gönderildi

Yapılan etkiliğin ardından meclis toplantısına geçildi. Meclise gönderilen gündem maddelerinin oy birliğiyle ilgili komisyonlara gönderilmesinin ardından meclis oturumu, 7 Kasım’da tekrar toplanmak üzere sonlandırıldı.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER