SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

MASTERCHEF SERHAT: HEDEFİM GASTRONOMİMİZİ YURTDIŞINDA TEMSİL ETMEKTİR

MASTERCHEF SERHAT: HEDEFİM GASTRONOMİMİZİ YURTDIŞINDA TEMSİL ETMEKTİR
Bu haber 28 Ocak 2021 - 13:07 'de eklendi.

MasterChef 2020 şampiyonu Serhat Doğramacı, pandemi bittiği anda fiziksel olarak yurtdışında restoran açma düşüncesi olduğunu belirterek;Hedefim çok kısa sürede gastronomimizi yurtdışında temsil etmektir” dedi.

Büyükçekmeceli olan Serhat Doğramacı, yaşadığı ilçenin belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ü makamında ziyaret ederek kendi elleriyle yaptığı kurabiyeleri ikram etti.

“İnanılmaz bir tevazuyla karşılandım”

MasterChef 2020’de büyük bir başarı göstererek Türkiye’de oldukça geniş bir hayran kitlesine sahip olan Büyükçekmeceli Serhat Doğramacı, gördüğü ilgi karşısında yaşadığı şaşkınlığı hala üzerinden atamadığını belirterek; Yarışmadan sonra inanılmaz bir tevazuyla karşılandım. Beni oğlu olarak gören mi dersiniz, kardeşi olarak gören mi dersiniz ailesinden bir birey olarak görmüştü insanlar. Ben bu kadar beklemiyordum. Ben bir yarışma programından çıktım. Tamam kazandım çok güzel bir şey tebrik alacağım ve devam edeceğim diye düşünüyordum ama öyle olmadı insanlar ailesinden benimsedi. Bunun sebebi de tabii bizim doğduğumuz, büyüdüğümüz topraklar. Biz öyle gördük biz sahiplenmeyi çok iyi biliriz” dedi.

“Bundan sonrası bizim için güzel olacak”

Geleceğe yönelik projeleri hakkında da açıklama yapan genç MasterChef Doğramacı; “Bundan sonra pandemi olduğu için daha çok sosyal medya üzerinden ve sosyal platformalar üzerinden projelerimiz var. Pandemi bittiği anda fiziksel olarak restoran açma gibi düşüncelerimizde özellikle yurtdışı için bulunuyor. Bundan sonrası bizim için güzel olacak. Yurtdışı olmasının sebeplerinden bir tanesi Türkiye’ye yetecek çok restoran var, çok kaliteli inanılmaz şefler var. Benim onlara erişebilmem için çok fırın ekmek yemem lazım ama ben yurtdışında bizi temsil edersem çok daha başarılı olabilirim. Çok daha kısa sürede benim de amaçlarımdan en büyüğü aslında gastronomimizi yurtdışında temsil etmek” ifadesini kullandı.

Elleriyle yaptığı kurabiyeleri hediye etti

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ü ziyaret eden ve kendi elleriyle yaptığı kurabiyeleri ikram eden Doğramacı sözlerini şöyle sürdürdü; “Başkanımı ziyarete geldim. Hasan başkanımız 6 dönemdir seçilen bir başkan. Bildiğim kadarıyla Türkiye’de ilk. O yüzden biz de Mimaroba’da doğduk büyüdük. Selimpaşa’dan mezun olduk. Başkanımız da ziyaretimizi kabul etti. Onunla güzel bir görüşme yapacağız bugün.”

Genç MasretChef’i elde ettiği başarıdan ötürü kutlayan Başkan Akgün, Serhat Doğramacı’ya hamur yoğurma makinesi hediye etti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER