SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

MAHALLE SİNEMASI KEYFİ KÜÇÜKÇEKMECE’DE…

MAHALLE SİNEMASI KEYFİ KÜÇÜKÇEKMECE’DE…
Bu haber 22 Temmuz 2019 - 11:26 'de eklendi.

Küçükçekmece Belediyesi, Yeşilçam’ın unutulmaz filmlerini açıkhava sinemasında Küçükçekmecelilerle buluşturacak.

“Çöpçüler Kralı, Şekerpare, Kibar Feyzo, Tosun Paşa ve Hababam Sınıfı” gibi Türk sinemasının kült filmlerinin izleyiciyle buluşacağı ‘Yeşilçam Geceleri Film Gösterimleri’ 20 Temmuz 2019 Cumartesi günü saat 21.00’de Yarımburgaz Mahalle Meydanı’nda başlıyor.

9 Ağustos’a  dek devam edecek gösterimler kapsamında, hafızalarımızdan silinmeyen Türk filmleri, 12 ayrı mahallede ilçe sakinlerine nostaljiyi yaşatacak.

Tüm İstanbulluları açıkhava sinema şölenine ortak olmak için Küçükçekmece’ye davet eden Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, “ Bundan yıllar öncesinde Türkiye’de bir açıkhava sinema kültürü vardı. Bizde ilçemizde hem bu kültürü yeniden canlandırmak hem hemşehrilerimizle sıcak yaz akşamlarını paylaşmak adına ‘Yeşilçam Film Gösterimleri’ düzenliyoruz. Nostaljik havayı tekrar solumak istiyoruz. Tüm İstanbullular, Küçükçekmece’ye davetlimizdir” diye konuştu.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER