SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

“MAHALLE ÇEŞMELERİ TARİHİMİZİN, GELENEKLERİMİZİN BİR PARÇASIDIR” DİYEN BAŞKAN MESUT ÜNER’DEN İLÇEYE YENİ BİR ÇEŞME

“MAHALLE ÇEŞMELERİ TARİHİMİZİN, GELENEKLERİMİZİN BİR PARÇASIDIR” DİYEN BAŞKAN MESUT ÜNER’DEN İLÇEYE YENİ BİR ÇEŞME
Bu haber 13 Ekim 2020 - 16:37 'de eklendi.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, Binkılıç Fatih Mahallesinde bulunan metruk çeşme yerine modern bir çeşme yaparak vatandaşların hizmetine sundu.

 İlçenin her bir mahallesine dokunan, mahallelerin ve vatandaşların ihtiyaçlarını gidermek için çalışmalar yapan Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner aynı zamanda Çatalca’nın tarihi kimliğine uygun düzenlemeleri de beraberinde yapıyor.

Başkan Mesut Üner, Binkılıç Fatih Mahallesi Pazar sokakta metruk halde bulunan çeşmeyi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerine kaldırtarak yerine mahalle sakinlerinin kullanabileceği modern bir çeşme yaptırdı.

Mahalle çeşmelerinin tarihimizde, geleneklerimizde önemli bir yeri olduğunu belirten Belediye Başkanı Mesut Üner, “Mahalle çeşmeleri tarihimizin, geleneklerimizin bir parçasıdır. Bu çeşmeler mahalle sakinlerinin ve o mahalleden gelip geçenlerin su ihtiyacını karşılar. Fatih Mahallemiz Pazar Sokakta bulunan eski çeşme kullanılamaz bir halde, mahallemize yakışmayan metruk bir durumdaydı. Metruk çeşmeyi kaldırarak yerine vatandaşlarımızın rahatlıkla kullanabileceği bir çeşme yaptık. Yeni çeşmemiz görüntüsüyle de mahallemize çok yakıştı. Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılarken ilçemizin tarihi dokusuna uygun çalışmalar yapmayı önemsiyoruz. Çeşmemiz mahallemize hayırlı olsun” sözleriyle yeni çeşmenin ilçeye hayırlı olmasını diledi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER