SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

Lüküs Hayat Büyükçekmecelileri kahkahaya boğdu

Lüküs Hayat Büyükçekmecelileri kahkahaya boğdu
Bu haber 15 Haziran 2019 - 12:53 'de eklendi.

Türk müziği klasiği olan “Lüküs Hayat” Büyükçekmece Atatürk Kültür Merkezi’nde izleyicileriyle buluştu.Mimarsinan Musiki Derneği’nin gerçekleştirdiği Lüküs Hayat müzikali sanatseverler tarafından büyük beğeni topladı.Cumhuriyetin 10’uncu yılı kutlamalarında sahnelenen Lüküs Hayat, Türk toplumunun Batı kültürü ile yüzleştiği esnada yaşadığı komik olayları Mimarsinan Musiki Derneği üyeleri tarafından sahneye taşındı.

 

“Keyifli bir müzikaldi”

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ü temsilen müzikale katılan Belediye Başkan Yardımcısı Adem Yazır “Sayın Başkanımız Dr. Hasan Akgün sizlere sevgi ve saygılarımı iletmemi istedi. Türk müziği klasiği olan Lüküs Hayat muhteşem bir performansla sahnelendi. Mimarsinan Musiki Derneği üyelerine teşekkür ediyorum. Türk toplumunun Batı ile yüzleşmesi esnasında yaşanan komik olaylara hepimiz güldük. Keyifli bir müzikaldi. Emeği geçen herkese teşekkürler” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER