SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

Lucas Lima: Türkiye’de sadece Fenerbahçe’de oynarım

Lucas Lima: Türkiye’de sadece Fenerbahçe’de oynarım
Bu haber 28 Haziran 2019 - 16:37 'de eklendi.

Fenerbahçe’nin prensip anlaşması sağladığı iddia edilen Lucas Lima, “Alex’ten dolayı Türkiye’de sadece Fenerbahçe’de oynarım” dedi.

Brezilya Serie A takımlarından Palmeiras forması giyen ve 2022 yılının sonuna kadar sözleşmesi bulunan Lima için Fenerbahçe’nin şartları zorlaması ve yıldız oyuncuyu kadroya katması bekleniyor. Son yıllarda her transfer sezonunda sarı lacivertli takım ile anılan Lima için Fenerbahçe Yönetimi’nin ısrarcı olduğu belirtilirken, Brezilyalı yıldız da İstanbul’a gelmek istiyor.

Efsane isim haline gelen Alex’in de etkisiyle Fenerbahçe’de oynamaya sıcak baktığı öğrenilen Lucas Lima, menajerler aracılığıyla yaptığı açıklamada “Fenerbahçe Türkiye’nin en büyük kulübü ve Brezilyalı futbolcular hem takımda çok seviliyor hem de çok başarılı oldular. Alex’ten dolayı Türkiye’de sadece Fenerbahçe’de oynarım” açıklamasında bulundu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER