SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

‘KÜÇÜK KAHRAMAN’IN MACERALARI ESENYURT’TA

‘KÜÇÜK KAHRAMAN’IN MACERALARI ESENYURT’TA
Bu haber 04 Aralık 2019 - 11:04 'de eklendi.

Esenyurt Belediyesi, “En İyi Senaryo” ödülü sahibi olan “Küçük Kahraman” adlı animasyon filmi çocuklarla buluşturdu. 1 Aralık itibariyle Esenyurt Kültür Merkezi sinema salonunda gösterime giren film, 19 Aralık’a kadar izlenebilecek.

Esenyurt Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü’nün, çocuklara yönelik ücretsiz sinema etkinlikleri devam ediyor. Bu kapsamda gösterime giren Küçük Kahraman adlı çocuk animasyon filmi, 19 Aralık’a kadar EKM sinema salonunda minik sinemaseverler tarafından izlenebilecek.

Gösterime girdiği yıl “En İyi Senaryo” ödülünü alan filmin yönetmeni Jason J. Lewis. Babasını kurtarmak için zorlu bir mücadeleye girişen küçük bir çocuğun hikayesini konu edinen filmde, başrol oyuncusu Bayu’nun verdiği mücadele, Esenyurtlu miniklere heyecan dolu anlar yaşatacak.

Film, 10.00, 13.00, 15.00 ve 17.00 saatlerinde olmak üzere dört ayrı seansla EKM’nin beyaz perdelerinde izlenebilecek.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER