SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

KORONAVİRÜS TEDAVİSİ BİTEN BAŞKAN BOZKURT GÖREVİNE BAŞLADI

KORONAVİRÜS TEDAVİSİ BİTEN BAŞKAN BOZKURT GÖREVİNE BAŞLADI
Bu haber 22 Eylül 2020 - 12:03 'de eklendi.

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, Koronavirüs tedavi sürecinin tamamlanmasının ardından bugün görevine döndü.

5 Eylül’de yaptırdığı Koronavirüs testi pozitif çıkan Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, tedavi ve izolasyon sürecini evde geçirmişti. Bozkurt’un, 14 günlük tedavinin ardından yaptırdığı test sonucu negatif çıktı. Başkan Bozkurt, tedavi sürecinin ardından bugün Esenyurt Belediyesi’ne gelerek görevine başladı. Başkan yardımcıları ve birim müdürleriyle toplantı yapan Bozkurt, “Bu ülkenin bize ihtiyacı var. Biraz daha çalışmaya biraz daha birlik, beraberliğe, biraz daha bir şeyler yaratmaya ihtiyacı var. O yüzden de çalışmak lazım. O yüzden de dikkatli olmak lazım” diye konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER