SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

KORONAVİRÜS PANDEMİSİ İLE MÜCADELEDE EDEN BÜYÜKÇEKMECE MİMAR SİNAN DEVLET HASTANESİNDE SON DURUM:

KORONAVİRÜS PANDEMİSİ İLE MÜCADELEDE EDEN BÜYÜKÇEKMECE MİMAR SİNAN DEVLET HASTANESİNDE SON DURUM:
Bu haber 14 Nisan 2020 - 19:54 'de eklendi.
Bu gün an itibarıyla Hastanede Koronavirüs (Covid-19) ile ilgili 113 hasta bulunurken bunun 23’ü yoğun bakımda tedavisi devam ediyor. Ayrıca bugün 42 kişide tedavilerinin ardından sağlıklarına kavuştu ve taburcu oldular… 
Bilgi kirliliği üzerine Gazetemiz İç SES Büyükçekmece Mimar Sinan Devlet Hastanesinde Koronavirüs (Covid-19) ile ilgili son verilere ulaştı.
Hastane personelinin büyük bir özveri ve fedakarca yapmış olduğu  başarılı çalışmaları ilçe kamuoyu tarafından taktirle karşılanan ve alkışlanan Hastaneye Günlük ortalama 300 civarında Koronavirüs Covit-19  ile ilgili hasta müracaatı olurken, 10 Mart itibari ile bugüne kadar 9 hasta bu pandemiden dolayı yaşamını kaybetti. Yüzlerce hasta da tedavilerinin ardından sağlıklarına kavuşarak taburcu oldular.
Bu gün an itibarıyla Hastanede 113 hasta bulunurken bunun 23’ü yoğun bakımda tedavisi devam ediyor. Ayrıca bugün 42 kişide tedavilerinin ardından sağlıklarına kavuştu ve taburcu oldular.
Bilindiği üzere geçtiğimiz günlerde Büyükçekmece Mimar Sinan Devlet Hastanesinde Covid-19 tanısı ile tedavisine başlanan ve 10 günlük tedavisinin ardından şifasını bulan ve taburcu olan İstanbul Rumeli Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Oğuz Özyaral hoca da bulunmakta.
Bu vesileyle tüm hastalarımıza şifa, yaşamını kaybedenlere de Allahtan rahmet diliyor, Fedakarca bu savaşta ön saflarda mücadele eden sağlık çalışanlarımıza kolaylıklar diler, Teşekkür ederiz…
 
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER