SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

KIZILAY GENEL BAŞKAN YARDIMCISI’NDAN BAŞKAN MESUT ÜNER’E ZİYARET

KIZILAY GENEL BAŞKAN YARDIMCISI’NDAN BAŞKAN MESUT ÜNER’E ZİYARET
Bu haber 06 Kasım 2019 - 10:53 'de eklendi.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, Kızılay Çatalca İlçe Koordinatörlüğü’nün “Kızılay Haftası” dolayısıyla düzenlediği kahvaltı etkinliğine katıldı.

29 Ekim – 4 Kasım Kızılay Haftası ilçede gerçekleştirilen etkinliklerle kutlanıyor. Kızılay Çatalca İlçe Koordinatörlüğü’nün düzenlediği kahvaltı organizasyonu Çatalca Kaymakamı İnci Sezer Becel, Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner ve Kızılay Genel Başkan Yardımcısı İsmail Hakkı Turunç’un katılımlarıyla gerçekleşti.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner ve Kızılay Genel Başkan Yardımcısı İsmail Hakkı Turunç program sonrası Çatalca Kaymakamı İnci Sezer Becel’i makamında ziyaret etti.

İnsanların zor anlarında yanlarında Kızılay var

Kızılay Genel Başkan Yardımcısı İsmail Hakkı Turunç daha sonra Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner’i makamında ziyaret etti. Kızılay’ın  ülkemizde ve dünyadaki insani yardım çalışmalarını eşitlik ve evrensellik ilkelerine uygun bir şekilde yerine getirdiğini ifade eden Başkan Mesut Üner, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 151 yıllık bir geçmişe sahip Kızılay’ın insanların zor anında omzuna konulan bir merhamet eli olduğunu belirten Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, Kızılay Genel Başkan Yardımcısı İsmail Hakkı Turunç’un şahsında tüm Kızılay gönüllülerinin Kızılay Haftası’nı kutladı.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER