SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

Kitap müzikle buluştu

Kitap müzikle buluştu
Bu haber 21 Haziran 2019 - 14:55 'de eklendi.

Büyükçekmece Belediyesi tarafından Okuma Yılı kapsamında düzenlenen etkinlikler tüm hızıyla devam ediyor.“Yarının Neslini Yetiştirmek İçin Oku / Müzik Dinletisi” Büyükçekmeceli kitapseverlerin katılımıyla Zülfü Livaneli Kültür, Sanat ve Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirildi.Kültür merkezinde bir araya gelen kitapsever vatandaşlar, gönüllü vatandaşlar tarafından okunan hikayeleri canlı müzik eşliğinde dinleyerek günlük yaşamın yoğun temposundan uzaklaşma imkanı buldu.

Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi Eğitmeni Udi Ensar Tunç tarafından verilen ud konseri de vatandaşları hayatın stresinden biraz da olsa uzaklaştırmaya yardımcı oldu.

“7’den 70’e herkes kitap okuyor”

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ü temsilen etkinliğe katılan Belediye Başkan Yardımcısı Başak Sancar, “Belediye meclisimizin aldığı karar doğrultusunda 2019 yılını Okuma Yılı olarak belirledik. Daha bilgili bir nesil yetiştirmek ve çocuklarımıza kitap okuma alışkanlığı kazandırmak için ilçede genelinde çeşitli etkinlik düzenliyoruz. Yetişkinlerimizin de zamanlarını daha iyi değerlendirebilmeleri, yoğun iş temposundan uzaklaşabilmeleri için tüm ilçede okuma seferberliği başlattık. Büyükçekmece’de 7’den 70’e herkes kitap okuyor” dedi.

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER