SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

Kemal Deniz Bozkurt :”Bu sorunlar bizim kaderimiz değil”

Kemal Deniz Bozkurt :”Bu sorunlar bizim kaderimiz değil”
Bu haber 23 Mart 2019 - 13:07 'de eklendi.

Cumhuriyet Halk Partisi Esenyurt Belediye Başkan adayı Kemal Deniz Bozkurt  bir mesaj yayınlayarak Esenyurtlu hemşehrilerine seslendi.

Sevgili Esenyurtlu hemşehrilerim;

Kırk yılı aşkın süredir Esenyurt’ta yaşıyorum. Çocukluğumda ve gençliğimde burada çok güzel günlerim geçti. Arkadaşlarımızla beraber kendi sahalarımızı yapar; futbol, voleybol ve birçok geleneksel oyunu beraber oynardık. Komşumuzun evine gidip su isteyebilir, karnımızı doyurabilir ve evlerimizin kapısını açık bırakabilirdik. Türkiye’nin değişik bölgelerinden göç eden aileler olmamıza rağmen birbirimizi dost ve arkadaş olarak kabul edip sorunlarımıza karşı birlikte mücadele ederdik.

 

Maalesef sonrasında beceriksiz ve iyi niyetli olmayan yönetim anlayışının meydana getirdiği imar rantına dayalı yapılanma ile Esenyurt, çarpık bir kent alanına dönüştü. Bu anlayışı başa getiren neden ise çorak toprakların çatlaması gibi ayrışmış olmamızdır. Siyasi olarak, köken olarak, ve inanç olarak ayrışıp birbirimizi dinlemedik. Dolayısıyla bizi yönetenler de bu yanlışları fütursuzca devam ettirdiler.

 

Esenyurt, İstanbul’un en kalabalık ilçesi oldu ama çocuklarımızı sokağa çıkarmaya korkar olduk. Çocuklarımızı ve bizleri eğitimden işsizliğe, uyuşturucudan güvenliğe, ulaşımdan trafiğe, yeşil alandan otoparka, çarpık kentleşmeden altyapıya ve yabancı uyruklulara kadar birçok sorunla karşı karşıya bıraktılar.

Fakat bu sorunlar bizim kaderimiz değil!

Eğer temiz bir sayfa açıp yeniden bir yapılanma ile şeffaf, her kesimi temsil eden, hakça paylaşan, sorunlardan beslenen değil sorunları bitirmek isteyen yeni bir yönetim anlayışıyla hareket edersek yaşadığımız bütün sıkıntıların üstesinden geleceğiz.

Bu anlayışla yola çıktığım andan itibaren gösterilen yoğun ilgiden dolayı tüm Esenyurtlu hemşehrilerime teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki bu heyecan, bu destek, bana sizlere hizmet etme fırsatını ve onurunu yaşatacaktır.

Tüm Esenyurtlu hemşehrilerime saygı ve sevgilerimle.

Martın Sonu Bahar…

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER