SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

‘KEDİLER’ MİNİK SİNEMASEVERLERLE BULUŞACAK

‘KEDİLER’ MİNİK SİNEMASEVERLERLE BULUŞACAK
Bu haber 24 Ocak 2020 - 11:08 'de eklendi.

Esenyurtlu çocukların Sömestir tatilini keyifli geçirmeleri için bir dizi etkinlik hazırlayan Esenyurt Belediyesi, ‘Kediler’ adlı animasyon çocuk filmini 26-31 Ocak tarihleri arasında minik sinemaseverlerle buluşturacak.

Kediler adlı adlı çocuk filmi, Esenyurt Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü’nün sömestir etkinlikleri çerçevesinde, 26-31 Ocak tarihleri arasında Esenyurt Kültür Merkezi’nde çocuklarla buluşacak. Senaristliğini ve yönetmenliğini Gary Wang’ın yaptığı 2019 Çin yapımı animasyon filmi, Esenyurt Kültür Merkezi sinema salonunda, 10.00, 13.00, 15.00 ve 17.00 saatlerinde olmak üzere 4 ayrı seans şeklinde gösterime sunulacak. Film, efsanevi kedi cennetini bulmak için evden kaçarak oğlunun peşine düşen Blanket’in maceralarını konu ediyor. Blanket, oğlu Cloak ile birlikte şehirdeki yüksek katlı dairelerden birinde yaşamaktadır. Babasını dışarı çıkmaya ikna edemeyen Cloak, daha fazla dayanamayarak evden ayrılmaya karar verir ve macera başlar.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER