SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

KARTELA MUTFAK İLK MAĞAZASINI AÇTI…

KARTELA MUTFAK İLK MAĞAZASINI AÇTI…
Bu haber 27 Ocak 2020 - 10:58 'de eklendi.

Üretim ve toptancılığın yanı sıra perakende sektörüne merhaba dedi…

Mutfak ve Banyoya dair Mobilya sektörünün öncü üretim kuruluşları arasında yerini alan Kartela Mutfak, birbirinden şık ve modern ürünlerinin yer aldığı Mutfak, Gardırop ve Banyo modelleriyle üreticiyle tüketiciyi buluşturacak olan ilk Showroomu’nu Beylikdüzü’nde hizmete açtı.

Açılış kurdelesini Büyükçekmece belediye başkanı Dr. Hasan Akgün’ün kestiği CHP Büyükçekmece belediye meclis üyesi Seçkin Sarı’nın Sahibi olduğu mağazanın açılışına Belediye meclis üyeleri, İş İnsanları, STK Temsilcileri ve Siyasiler’in yanı sıra sektör temsilcileri ve Seçkin Sarı’nın dostları yoğun katılım gösterdiler. Üretim ve toptancılığının yanı sıra perakende sektörüne de giren ve bu kapsamda ilk mağazalarını açmanın mutluluğunu yaşayan Kartela Mutfak yönetim kurulu başkanı Seçkin Sarı, Katılımcılara teşekkür ederek hedefimiz iki yıl içerisinde İstanbul’un çeşitli semtlerinde 10. Şubemizi açmaktır dedi.

 “Cesaretinizden dolayı kutluyorum”

Üretim ve toptancılığın yanı sıra perakende sektörüne merhaba diyerek ilk satış mağazasını açan Kartela Mutfak Banyo- Kapının, Açılış kurdelesini kesen Büyükçekmece belediye başkanı Dr. Hasan Akgün, İşletme sahibi ve aynı zamanda belediye meclis üyesi Saçkin Sarı’yı yanana alarak yaptığı konuşmasında, Burada hayırlı bir iş yapıyorsunuz. Bu iş yerinde birçok insanımıza iş imkanı, aş imkanı sağlayacaksınız, Büyükçekmece de ve Türkiye de sürekli iş yerleri iflas ederek kapanırken sizin burada bu iş yerini açma cesaretini göstermenizden dolayı sizi ayrıca kutluyorum. Ailenize, şahsınıza ve çalışacak olan ekibe ve şehrimize, hayırlı olmasını diliyorum dedi. Başkan Akgün, Konuşmasında deprem gerçeğine de değinerek Elazığ ve Malatya da yaşanan deprem nedeniyle hayatını kaybedenlere bir kez daha rahmet yaralılara da acil şifalar diliyorum ülkemizin başı sağ olsun dedi. Daha sonra okunan duaların ardından mağazanın açılış kurdelesini kesti.

 “Aracı Yok, Üreticiden Tüketiciye Direk Satış”

Beylikdüzü Cumhuriyet Mahallesi Şehitler Caddesi üzerinde hizmet vermeye başlayan Kartela Mutfak Banyo – Kapı yönetim kurulu başkanı Seçkin Sarı, İşletme hakkında Gazetemize yaptığı açıklamalar da Kartela Mutfak, tasarımda zerafet, üretimde kalite, işçilikte profesyonellik, montajda sağlamlık, ticarette güven ilkeleriyle sektörün en iyisi olma yolunda çalışmalarını arttırarak devam ettireceğini belirterek, Kartela Mutfak yaklaşık beş yıldır inşaat sektörüne hizmet ediyordu. Bu süreç içerisinde toplu konutlarda iki yüz, Üç yüz dairelik birçok projeleri gerçekleştirdik. Şimdi de süreç bizi perakende sektörüne getirdi bu kapsamda ilk mağazamızı bugün açıyoruz hedefimiz iki yıl içerisinde İstanbul’un çeşitli semtlerine 10. Mağazamızı açmaktır. Bunun yanında yurtdışı anlaşmalarımız da var Hollanda ve Belçika da anlaştığımız bir takım bayilik için mağazalar var onları da aynı şekilde Kartela Mutfak ailesine katacağız hedeflerimiz arasında ihracatta var dedi. Sarı, Kartela Mutfak, olarak Sektörün bütün yeniliklerini kullanarak kendi fabrikamızda en son teknoloji ile kaliteli mobilya yapmamızın yanında siparişlerimizi gününde teslim yapıyoruz. Bu sektörde bunu yapmak kolay değildir öte yandan bizde fiyat avantajları da var kendi fabrikamızda ürettiğimiz den dolayı imalatçı olduğumuz için diğer mağazalardan yüzde 20 gibi daha aşağıdadır çünkü bizde aracı olmadığı için direk kendi ürünlerimizi kendimiz satıyoruz dedi.

Bu arada Mutfağınız için, konfor ile fonksiyonelliği bir arada sunan tasarımlar bulabileceğiniz Kartela Mutfak, kalite ve dayanıklılığa önem vermenin yanı sıra engelliler içinde üretim yapmakta ayrıca Tema Vakfıyla anlaşan Kartela Mutfak, satın alacağınız her bir ürün için sizin adınıza bir fidan dikme kampanyası başlattı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER