SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

SİLİVRİ’DE KARLA MÜCADELE EKİPLERİ GÖREV BAŞINDA

SİLİVRİ’DE KARLA MÜCADELE EKİPLERİ GÖREV BAŞINDA
Bu haber 19 Ocak 2021 - 11:00 'de eklendi.

Silivri Belediyesi karla mücadele ekipleri, hafta sonu ilçenin yüksek kesimlerinde hissedilen kar yağışı nedeniyle görev başındaydı. Küreme ve tuzlama yapan belediye ekipleri, ayrıca sokak hayvanları için mama odak noktalarında ve çeşitli bölgelerde besleme çalışması gerçekleştirdi.

Silivri Belediyesi, Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından hafta sonu için yapılan kar yağışı uyarıları nedeniyle teyakkuz halindeydi. Kar yağışının ilçenin yüksek kesimlerinde görülmesiyle birlikte karla mücadele ekipleri Kadıköy, Ortaköy, Bekirli, Kurfallı, Danamandıra, Sayalar, Çayırdere, Gazitepe, Fener ve Akören gibi kar yağışının etkili olduğu mahallelerde tedbirler aldı. Buzlanma sebebiyle araç ve yaya güvenliği açısından yaşanacak olumsuzlukların önüne geçmek amacıyla tuzlama ve küreme çalışması yapıldı. Diğer yandan Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri ise sokak hayvanlarının aç kalmaması için mama odak noktaları ve meydanlarda besleme gerçekleştirdi.

Silivri Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı karla mücadele ekipleri, mevsim şartları altında yaşanabilecek olumsuzluklara karşı mücadele için kar nöbetini sürdürüyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER