SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

KARIŞIK KASET AKSM’DE SANATSEVERLERİN BEĞENİSİNE SUNULDU

KARIŞIK KASET AKSM’DE SANATSEVERLERİN BEĞENİSİNE SUNULDU
Bu haber 05 Ekim 2020 - 12:38 'de eklendi.

Küçükçekmece Belediyesi Atakent Kültür ve Sanat Merkezi, insana, doğaya ve hayata dair farklı dünyaların hikayelerini konu alan “Karışık Kaset” başlıklı fotoğraf sergisini, 13 fotoğraf sanatçısının kadrajından sanatseverlerin beğenisine sundu.

30 Ekim’e dek gezilebilir

Uzun yıllardır fotoğraf üzerine çalışan 13 fotoğraf tutkunu, iki boyutu kullanarak duyguları, gözlemleri ve güzellikleri aktardıkları fotoğraf karelerini karma sergide bir araya getirdi. Fotoğraf sanatında kendi tarzını ve bakış açısını oluşturan sanatçılar, eserlerinde fotoğraf severlerin farklı düşünmesini sağlayacak yaratıcı bir bakış açısını da oluşturmaya çalışıyor.

Sergi, 30 Ekim tarihine dek AKSM’de izlenebilir.

Sergide eseri bulunan sanatçılar: Gülay Baş, Valentina Agis, Nurgül Şen, Dicle Akbal, Ferhat Baş, Sümeyye Arslan, Svetlana Kaya, Gencay Kurultay, Nimet Çalışkan, Seçil Ferikel, Tuğçe Altun, Arzuhan Şimşek ve Ercan Aydeniz

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER