SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

KAR KOORDİNASYON MERKEZİ KURAN BAŞKAN MESUT ÜNER’DEN 7/24 ESASIYLA KARLA MÜCADELE

KAR KOORDİNASYON MERKEZİ KURAN BAŞKAN MESUT ÜNER’DEN 7/24 ESASIYLA KARLA MÜCADELE
Bu haber 16 Şubat 2021 - 11:27 'de eklendi.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, Kar Koordinasyon Merkezi’ni oluşturarak yoğun kar yağışı öncesi seferber ettiği Karla Mücadele ekipleriyle ilçede kar mağduriyetlerini en aza indirmek için gece gündüz demeden çalışıyor.

Fen İşleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü, Destek Hizmetleri Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü 7/24 esasıyla Koordinasyon Merkezi kontrolünde vatandaşlardan gelen ihbarları da değerlendirerek hemen bölgeye yönlendiriliyor.

Kar Timleri tarafından kar küreme, yol açma, tuzlama çalışmaları aralıksız olarak devam ederken yoğun kar yağışının neden olduğu ağaç devrilmelerine karşı ekipler gece boyu ağaçlarda biriken karları temizleme ve devrilen ağaçları kaldırma çalışmalarını gerçekleştirdi.

Mahallelere ulaşım yollarında da çalışmalar yürüten ekipler yolda kalan vatandaşların ivedilikle yardımına yetişirken, vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandığı alanların ve kaldırımların kardan temizlenmesi çalışmalarını da durmaksızın sürdürüyor.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, vatandaşlarımızın herhangi bir mağduriyet yaşamamaları için karla mücadelenin aralıksız devam edeceğini belirtti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER