SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

KAR HAFTA SONU YURDU SARACAK! METEOROLOJİ’DEN UYARILAR….

KAR HAFTA SONU YURDU SARACAK! METEOROLOJİ’DEN UYARILAR….
Bu haber 25 Ocak 2024 - 10:24 'de eklendi.

Meteoroloji’nin tahminlerine göre karlı ve soğuk hava cuma günüyle birlikte etki alanını genişletecek. Hava sıcaklıklarında düşüş gözlenecek özellikle iç ve yüksek kesimlerde kar etkili olacak.

ANKARA’DA KAR VAR, İSTANBUL’DA KARLA KARIŞIK YAĞMUR

Tahminlere göre Ankara yarından itibaren kar yağışının etkisi altına girecek. Gelecek haftanın ilk günlerine karar Ankara’da araklıklarla kar yağışı bekleniyor. İstanbul’da hafta sonu karla karışık yağmur görülebilir ancak yoğun bir kar yağışının olması beklenmiyor. İzmir’de ise yer yer bulutlu bir hava hakim olacak.

KUVVETLİ KAR UYARISI GELDİ

Meteoroloji’nin uyarısına göre akşam saatlerinden sonra Bolu çevreleri ile Zonguldak, Bartın, Karabük ve Düzce illerinin yüksek kesimleri, Kastamonu’nun kuzeyinin yüksekleri, Sakarya’nın güney ve doğusunun yükseklerinde kuvvetli kar yağışları bekleniyor.

Cuma günü etkisini arttırması beklenen kar yağışlarının; hafta sonu da aralıklara etkili olacağı tahmin edildiğinden ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER