SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

KAISİAD BÜYÜYOR…

KAISİAD BÜYÜYOR…
Bu haber 21 Kasım 2023 - 10:03 'de eklendi.

Merkezi Büyükçekmece’de bulunan Kars Ardahan Iğdır Sanayici ve İş Adamları Derneği KAISİAD İlçe protokolü ile kahvaltıda buluştu. Dernek üyelerinin ilçe kaymakamı, belediye başkanı ve ilçenin kurum kuruluş yöneticileriyle tanışma amaçlı düzenlenen kahvaltıya ilçe kaymakamı Ali İkram Tuna, belediye başkanı Dr. Hasan Akgün’ün yanısıra ilçedeki aktif siyasi partilerin ilçe başkan ile yönetim kurulu üyeleri, İlçe kurum kuruluş müdürleri ve amirleri ile dernek yönetimi ile çok sayıda dernek üyeleri katılım gösterdi.

Dernek başkanı Ersin Çetinkaya başkanlığındaki Kars Ardahan Iğdır Sanayici ve İş Adamları Dernek yönetiminin ev sahipliğinde Büyükçekmece Tarihi Kervansaray’da gerçekleştirilen kahvaltıda Dernek üyeleri ilçe protokolü ile tanışma fırsatını bulmanın yanısıra kendi aralarında da sıcak ilişkilerin kurulmasına vesile olan bu organizasyon için dernek yönetimine teşekkürlerini sunarak, Büyükçekmece kültür parkta keyifli bir hafta sonu geçirmenin tadına vardılar.

“Öncelik Eğitim”

İkincisi düzenlenen ve geleneksel hale gelen kahvaltılı etkinlik davetlerine icabet ederek katılım gösteren başta ilçe Kaymakamı Ali İkram Tuna ile Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün yanında siyasi parti temsilcileri, kurum müdürleri ve tüm dernek üyelerine teşekkür eden dernek başkanı Ersin Çetinkaya, KAISİAD ilçede daha yeni olmasına rağmen ilginin çok büyük olduğunu belirterek bundan gurur duyuyoruz dedi. KASİAD olarak öncelikli hedeflerinin eğitim olduğunu ifade eden Başkan Çetinkaya, bu gibi etkinliklerin devam edeceğini ve her daim üyelerimizin, hemşehrilerimizin iyi gününde, kötü gününde yanlarında olduk ve olmaya devam edeceğiz dedi.

Konuşmasında ihtiyaç sahibi çok sayıda üniversite ve diğer eğitim kollarında eğitim alan öğrencilere burs verdiklerini belirten başkan Ersin Çetinkaya, KAISİAD olarak önceliğimiz eğitimli bir nesil yetişmesine katkı sunmak için gerekli desteği sağlamak ve eğitimli nesiller yetişmesine yardımcı olabilmek adına üzerimize düşeni yapmaya gayret edeceğiz, ayrıca yöremiz kültürünün tanınması ve yaşatılmasına gerekli olan her türlü desteği sunacağımızı belirtmek isterim diye konuştu.

“KAISiAD Büyüdükçe Gururlanıyoruz”

KAİSİAD Olarak Büyükçekmecede yaptıkları faaliyetlerinden bilgiler paylaşmayı sürdüren başkan Çetinkaya, geçen yıl haziran ayında kuruluşu gerçekleşen derneğin, geçen yıldan bu yıla gelen zaman içinde eğitimde üniversite öğrencilerine burs verilmesi ve engelli çocuklarımıza tekerlekli araba ile depremzede  vatandaşlarımıza maddi yardım sağlandığı ve Büyükçekmecede ihtiyaç sahibi vatandaşlara gıda yardımı ve maddi destek sağlamanın yanısıra ilçede eğitime destek kapsamında düzenlenen etkinliklerde okullara desteklerinin sürmekte olduğu belirtti. Başkan Çetinkaya, konuşmasının sonunda ise KAISiAD Büyükçekmece ailesi olarak bugün burada bir araya geldik kahvaltılı sohbet ettik, özlem giderdik. KAISiAD Ailesi olarak gittikçe büyüyoruz ve bu bizlere gurur veriyor, Ben tekrardan davetimize icabet ederek yoğun bir katılım gösteren tüm misafirlerimize KAISİAD yönetimi adına teşekkür eder şükranlarımızı sunuyorum diyerek tamamladı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER