SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

KAİDER’DEN İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERE DESTEK…

KAİDER’DEN İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERE DESTEK…
Bu haber 29 Nisan 2022 - 11:50 'de eklendi.

Büyükçekmece Kars Ardahan Iğdır Kültür ve Dayanışma Derneği (KAİDER) ramazan ayında yaptığı maddi manevi desteklerle çok sayıda ihtiyaç sahibi ailelerin yardımına koştu.

Dernek yönetimi Ramazan ayının bereketini ihtiyaç sahibi ailelerle paylaşmak için yaklaşık 200 kişiye yardım çeki ulaştırmanın mutluluğunu yaşarken, aynı zamanda o ailelere toplu iftar yemeği vererek Ramazan ayının maneviyatını birlikte paylaşmanın en iyi örneğini sergilediler. Dernek yönetimi, bu yardımlarının yanında maddi durumu çok kötü durumda olan beş aileninde maddi sıkıntısını çözerek iyilik ve güzellik ayı faaliyetlerini sürdürerek bundan sonrada bu gibi dayanışma ve yardımlaşma çalışmalarının devam edeceğini ifade ettiler.

“Beraberlik mesajları verildi”

Dün akşam Tepecikte bulunan Nejat Uygur Kültür Merkezinde düzenlenen Büyükçekmece Kars Ardahan Iğdır Kültür ve Dayanışma Derneği (KAİDER) iftarına katılan aileler kendilerini böylesi bir sofrada bir araya getiren dernek başkanı Bilal İpkin ve Başkan yardımcısı Orhan Coşar nezdinde tüm emeği geçenlere teşekkür ederek memnuniyetlerini dile getirirken, Dernek yönetimi ise katılımcılara teşekkür ederek pandemi dolaysıyla ara verdikleri çalışmalarına bundan sonra bütün güçleriyle çalışmaya ve hemşehrilerinin yanında olacaklarını ifade ederek, herkesin yaklaşan Ramazan Bayramını kutladılar. Birlikte yenilen iftar sırasında yapılan sohbetlerde ise beraberlik mesajları verildi ve dayanışmanın en güzel örneği sergilendi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER