SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

KAFTANCIOĞLU; “TENCERELERDE AŞ YERİNE DERT KAYNIYOR!”

KAFTANCIOĞLU; “TENCERELERDE AŞ YERİNE DERT KAYNIYOR!”
Bu haber 19 Aralık 2020 - 16:42 'de eklendi.

CHP’nin tüm yurtta eşzamanlı olarak yürüttüğü ‘Asgari ücret 3 bin 100 TL. olmalı propaganda çalışmaları devam ederken, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’da sahada bu kampanyayı yürüten ilçe başkanlıklarını ziyaret ederek desteğini sürdürüyor.

CHP’nin 3.100 TL. Olan asgari ücret önerisini vatandaşlara anlatmak İçin saha çalışmalarını sürdüren İlçe örgütlerinin açtığı stantları yerinde ziyaret eden CHP İstanbul il başkanı Canan Kaftancıoğlu, bugün de Beylikdüzü ve Büyükçekmece ilçe örgütlerinin standlarını ziyaret etti. Beylikdüzü’nden sonra Büyükçekmece ilçe başkanlığının Mimaroba kapalı pazarında kurduğu stantta halka seslenen Kaftancıoğlu, Dünyayı kasıp kavuran salgın problemini hep beraber yaşıyoruz ama ülke olarak bir şeyi daha yaşıyoruz. Bir yandan sağlık derdimiz, bir yandan da her gün evimize nasıl ekmek götüreceğimiz olan kaygımız ve yarına karşı bir belirsizlik ve güvencesizliğimiz var. Şu anda ben biliyorum ki pazara gelen kadınlarımızın ceplerindeki iki kuruşla bu ihtiyaçlarını karşılayamaz durumdalar artık tencerelerde aş değil dert kaynıyor diye konuştu.

“iktidar 4-5 bin verirse ona da hayır demeyiz”

Kaftancıoğlu, Açlık sınırının 2.500 TL’yi bulduğu bir yerde ve yoksulluk sınırının 8.500 TL’yi bulduğu bir yerde Asgari ücret dediğimiz rakam şu anda 2.300 küsur TL. Bu parayla kim geçimini sağlayabilir. CHP olarak biz genel başkanımızın da dediği gibi asgari ücret en az 3.100 TL olmak zorunda ve vergi yükünü de devlet karşılasın diyoruz. Ama iktidar 4-5 bin TL. verirse ona da hayır demeyiz dedi.

“Atatürk ilkeleri çerçevesinde”

Programda CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren CHP Büyükçekmece ilçe başkanı Hüseyin Remzi Gökbulak’ta yaptığı konuşmasında, Türk milletinin demokratik bir şekilde, adalet içinde yaşaması için Atatürk ilkeleri çerçevesinde oluşturulan yasama, yürütme ve  yargı ayrılığı noktasında daha önceki anayasamızdaki gibi düzenlemelere sahip çıkıp, CHP olarak toplumun bütün geniş katmanlarıyla çalışmalarımızı tekrar sürdüreceğiz. Bugün de burada asgari ücret önerimiz için sahadaki çalışmamıza destek veren il başkanımız Canan Kaftancıoğlu’na Büyükçekmece örgütüm adına çok teşekkür ediyorum dedi.

CHP Büyükçekmece İlçe Başkanı Hüseyin Remzi Gökbulak ve diğer yöneticiler ile stantta vatandaşlara yönelik açıklamalar yapan Kaftancıoğlu, daha sonra pazar esnaflarını gezerek sohbet etti. Sonrasında ise CHP Mimaroba mahalle başkanlığına geçerek çalışmalar hakkında ilçe başkanı Gökbulak’tan bilgi aldı.

Bu arada pandemiye rağmen kapalı alanda yer alan pazarın çok kalabalık olduğu dikkatlerden kaçmadı!

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER