SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

“KADIN OLMAK SİYASETTE KENDİNE ÖZEL AVANTAJLAR SAĞLAMAK ANLAMINA GELMEMELİDİR”

“KADIN OLMAK SİYASETTE KENDİNE ÖZEL AVANTAJLAR SAĞLAMAK ANLAMINA GELMEMELİDİR”
Bu haber 24 Mayıs 2021 - 16:46 'de eklendi.

Büyükçekmece Belediye Meclisi’nin Mayıs ayı ikinci oturumunda Belediye Başkanı Akgün ile Ak Parti Belediye Meclis Üyesi Zerrin Çağlar arasında geçen diyalogla ilgili belediyeden basın açıklanası geldi. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

20 Mayıs Perşembe günü gerçekleşen Büyükçekmece Belediye Meclisi’nin Mayıs ayı ikinci oturumunda Belediye Başkanımız Sayın Dr. Hasan Akgün ile Ak Parti Belediye Meclis Üyesi Sayın Zerrin Çağlar arasında geçen diyalog ne yazık ki malum medya kuruluşları ve bazı siyasi çevreler tarafından gerçekler saptırılarak kamuoyu ile paylaşılmıştır.

Elbette ki kadınlarımız hepimizin baş tacıdır. Türk milleti ve toplum olarak kadına verdiğimiz değer bilinmektedir. Üst üste 6 dönemdir Büyükçekmece halkının teveccühünü kazanan Belediye Başkanımız Sayın Dr. Hasan Akgün’ün her zaman en büyük destekçisi de kadın seçmenlerimiz olmuştur. Sayın Hasan Akgün sosyal, siyasi, kültürel, sanatsal ve spor alanları başta olmak üzere hemen her alanda kadına öncelik verip, her konuda söz sahibi olmalarını desteklemiştir.

Ancak kadın olmak siyasette kendine özel avantajlar sağlamak anlamına gelmemelidir. Kadın olmak siyasi gücünü kullanarak kamuya ait kamunun ortak kullanımına açık yerleri kazanç kapısı olarak görme avantajını sağlamamalıdır. Büyükçekmece Kordonboyu’nda geçmiş dönem İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından kendisine hukuksuzca tahsis edilen büfeyi yine hukuksuzca kamu alanını da işgal ederek balık restoranına çevirip haksız kazanç elde etmek kabul edilemez bir davranıştır. Özellikle de topluma örnek olması gereken siyasiler bu gibi yollara başvurmamalı. Siyaset rant elde etmek için değil hizmet amacıyla yapılmalıdır.

Konuya ilişkin olarak sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Ak Parti İstanbul İl Başkanı Sayın Osman Nuri Kabaktepe’nin de yanlış bir bilgilendirme sonucunda talihsiz bir paylaşım yaptığına inanıyoruz. Oysa Büyükçekmece ilçe halkına sorulsa veya Büyükçekmece Belediyesi’nden bilgi talep edilseydi gerçekler görülecek, olayın özü açık ve net bir biçimde öğrenilecekti.

Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da yasalardan aldığımız güç ile İstanbul halkı adına, kamuya ait yerlerden haksız kazanç elde edilmesine izin verilmeyecektir. Bu anlamda yanlışında ısrar eden siyasilere de her fırsatta doğruları anlatmayı sürdüreceğiz.

Kamuoyuna ve basınımıza saygıyla duyurulur.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER