SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

KABAKTEPE; “BÜYÜKÇEKMECE KAZAN, TEŞKİLATIMIZ KEPÇE”

KABAKTEPE; “BÜYÜKÇEKMECE KAZAN, TEŞKİLATIMIZ KEPÇE”
Bu haber 16 Nisan 2021 - 18:26 'de eklendi.

Ak Parti İstanbul’un son genel kurulunda Partisinin İl Başkanı seçilen Osman Nuri Kabaktepe, ilçe ziyaretlerine çıktı. İlk ziyaretine bölgemiz ilçeleri Esenyurt, Büyükçekmece ve Beylikdüzü ile başlayan başkan Kabaktepe, Büyükçekmece ilçe teşkilatı ziyaretiyle ilgili değerlendirmesinde; “Büyükçekmece’de teşkilatımızın heyecanı, coşkusu yerinde, Bu heyecan ile önce 2023, sonra 2024’e yürüyeceğiz. Esen, yel değil fırtına olsa bizi yolumuzdan, hedeflerimizden alıkoyamaz. Büyükçekmece kazan, Teşkilatımız kepçe; karış karış arazide olacağız” açıklamasında bulundu.

“Büyükçekmece hazır”

İl başkanı Osman Nuri Kabaktepe ve beraberindeki heyetin ziyaretinden duyduğu memnuniyetini dile getiren ve teşekkürlerini ileten Ak Parti Büyükçekmece İlçe Başkanı Murat Çelik ise “Büyükçekmece hazır, Hedef 2023 ve 2024” dedi.

Ziyaretlerde İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe’ye İl Başkan Yardımcılarının yanısıra İl Kadın Kolları Başkanı Rabia İlhan ve İl Gençlik Kolları Başkanı Osman Tomakin’e ile İl Yönetim Kurulu Üyeleri eşlik ettiler.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER