SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

İYİ PARTİ BÜYÜKÇEKMECE DE GÜRAKAR GİTTİ, KARATOSUN GELDİ…

İYİ PARTİ BÜYÜKÇEKMECE DE GÜRAKAR GİTTİ, KARATOSUN GELDİ…
Bu haber 30 Aralık 2019 - 10:43 'de eklendi.

İYİ Parti Büyükçekmece de Fatih Gürakar’ın görevden alınması sonrasında boşalan İlçe Başkanlığı’na aynı zamanda ilçe sekreteri görevinde bulunan Burhan Karatosun getirildi. Geçtiğimiz gün Büyükçekmece İlçe Başkanlığı’nda yapılan devir teslim törenine, İyi Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu da katıldı.

Devir teslim töreninde konuşan İYİ Parti Büyükçekmece yeni İlçe Başkanı Burhan Karatosun, bu görev değişikliğinin bir bayrak yarışı olduğunu ve kendisini bu göreve layık bulan tüm parti yetkililerine teşekkür ederek İyi Parti’yi daha iyi noktalara taşımak için çok çalışacakları ve birlik beraberlik içerisinde bunu başaracaklarını söyledi.

İyi Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu törende bir konuşma yaparak eski ilçe başkanı Fatih Gürakar’ın yerel seçim sürecinde verdiği emeklerini unutmayacaklarını, genel merkezden gelen talep üzerine kongre sürecinde böyle bir değişikliğe gittiklerini ifade etti.

“Kongrede tepkinizi ortaya koyabilirsiniz”

Bazı partililerin ‘Yönetim kuruluna haber vermeden, bizim görüşümüzü almadan böyle bir değişiklik yaparak bizleri üzdünüz. Biz Meral Akşener’in daveti üzerine İyi Parti’ye gelmiş kişileriz. Bizi üvey evlat yerine koymayın lütfen’ eleştirilerine ise İyi Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu ‘Kongrede gereken eleştirilerinizi ve tepkinizi ortaya koyabilirsiniz. Sadece kongre hazırlık aşamasında böyle bir tercih de bulunduk dedi.

Bu arada İyi Parti Büyükçekmece de Ocak ayı içerisinde delegasyon seçimleri, Şubat ayı içersinde ise ilçe kongresi yapılacağı ön görülüyor.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER